Gotvach.bg»Избрани Колекции»Яхния с Агнешко Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Яхния с Агнешко Месо

Яхния с Агнешко Месо

Прегледай всички 24 авторски предложения за яхния с агнешко месо в Gotvach.bg.
Яхния с агнешко месо и картофиЯхния с агнешко месо и картофиАгнешкото месо, което е било добре почистено и изкиснато във вода с оцет, се нарязва на късчета. Зеленчуците също се измиват и нарязват....
Яхния с агнешко и лукЯхния с агнешко и лук
Добавете свареното месо, ориза, рендосания домат, сол и джоджен. Разбъркайте и оставете да къкри до готовност на ориза....
Яхния от агнешко и спанакЯхния от агнешко и спанак
Измивате агнешкото месо, нарязвате го на парчета и посолявате. Слагате го в тенджера с вода, колкото да го покрие....
Яхния с агнешко и зеленчуциЯхния с агнешко и зеленчуци
2
По желание обезкостете месото, може да го оставите и с кокалчетата. Добавете месото към яхнията, сложете подправки на вкус и разбъркайте....
Ароматна яхния от агнешко месо и зелен лукАроматна яхния от агнешко месо и зелен лук
1
Нарязваме агнешкото месо и го задушаваме в малко вода докато стане полуготово, след което добавяме ситно нарязаните връзки зелен лук....
Агнешко месо с арпаджикАгнешко месо с арпаджик
Измитото агнешко месо нарязваме на дребно, посоляваме и варим....
Агнешко месо с босилекАгнешко месо с босилек
В половината зехтин се пържи месото от всички страни до златисто....
Агнешко месо със зеленчуциАгнешко месо със зеленчуци
Месото се нарязва на малки парчета и се слага върху зеленчуците. Едро нарязаните домати се слагат върху месото....
Агнешко месо с дюлиАгнешко месо с дюли
Сервираме месото с гарнитура от пюретата, поръсени ситно нарязан копър....
Млечник с агнешко месоМлечник с агнешко месо
Измийте добре агнешкото месо, нарежете го на порции и го посолете от всички страни....
Агнешко месо с грахАгнешко месо с грах
1
Нарязваме месото на парчета и го задушаваме в мазнината. Заливаме задушеното месо с топла вода - да го покрие....
Палачинки с агнешко месоПалачинки с агнешко месо
1
Добавя се месото и нарязаните домати. Варим, докато месото омекне и течността се изпари. Подправяме със солта, червения и черния пипер....

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: