Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Агнешкото месо нарязваме на шницели с дебелина един сантиметър. Леко ги начукваме, посоляваме със сол на вкус и ръсваме черен пипер на вкус....

3

2

В купа разбърквам мляното агнешко месо с лука, ориза, прясната мента, магданоза, копъра и канелата. Добавям сол, черен пипер и зехтин....

Агнешкото месо отначало запържвате леко. След това за по-бързо го сварявате в тенджера под налягане....

1

Измийте добре агнешкото месо, нарежете го на порции и го посолете от всички страни....

Месото се нарязва на малки парченца. За да се получи вкусна супа, се използва шарено месо, което се вари до омекване....

Лукът се нарязва и се разделя на отделни листове с големината на парчетата месо....
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 5
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: