Gotvach.bg»Избрани Колекции»Яхния от Овче Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Супа от овче месоОбелете корените и морковите, смесете ги с месото и ги залейте с 2 литра студена вода. Посолете като заври и варете, докато месото омекне.
Извадете...
Овче месо с картофи в гювеч
Нарязваме месото на парчета и ги задушаваме с малко сол.
Взимаме пръстен гювеч и на дъното слагаме месото.
Върху него нареждаме нарязания на...
Супа от овче месо по турски
Почистваме и нарязваме на ситно овчето месо. В тенджера с вода слагаме месото да се вари.
Прибавяме към него нарязания на ситно лук, морковите...
Чорба зелен фасул и овче месо
Месото се измива и нарязва на парченца, в тенджерка се слага мазнина и се запържва.
След това се добавя 2 ч.ч. вода, за да поври. През това време...
Кебап от овче месо на шиш
Изпечете кебапа от овче месо на шиш за около 12 минути от едната страна и обърнете....
Сарми с прясно зеле и овче месо
Почистваме зелето от повехналите листа и отстраняваме кочана. Слагаме да се вари за няколко минути в подсолена и подкислена с малко оцет вода. Изваждаме...
Мариновано овче сирене
Сиренето се нарязва на кубчета, слага се във буркан или друг съд с капак. Добавят се риганът, босилекът, мащерката, чилито, нарязания на дребно магданоз...
Панирано овче сирене
Сиренето трябва да е твърдо, ако е меко, го оставете за около два дена в хладилника в торбичка (за да не пожълтее) без суроватка. След което го извадете...
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 8
52
42
33
21
10
Дай твоята оценка: