Gotvach.bg»Избрани Колекции»Овче Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Супа от овче месо
Обелете корените и морковите, смесете ги с месото и ги залейте с 2 литра студена вода. Посолете като заври и варете, докато месото омекне.
Извадете...
Супа от овче месо по турски
Почистваме и нарязваме на ситно овчето месо. В тенджера с вода слагаме месото да се вари.
Прибавяме към него нарязания на ситно лук, морковите...
Кебап от овче месо на шиш
Изпечете кебапа от овче месо на шиш за около 12 минути от едната страна и обърнете....
Овче месо с картофи в гювеч
Нарязваме месото на парчета и ги задушаваме с малко сол.
Взимаме пръстен гювеч и на дъното слагаме месото.
Върху него нареждаме нарязания на...
Чорба зелен фасул и овче месо
Месото се измива и нарязва на парченца, в тенджерка се слага мазнина и се запържва.
След това се добавя 2 ч.ч. вода, за да поври. През това време...
Сарми с прясно зеле и овче месо
Почистваме зелето от повехналите листа и отстраняваме кочана. Слагаме да се вари за няколко минути в подсолена и подкислена с малко оцет вода. Изваждаме...
Славянски гювеч с овче и свинско месо
По време на печенето разбърквайте славянския гювеч с овче и свинско месо от време на време....
Пържено овче сирене
Готовото пържено овче сирене се отцажда добре преди да се прехвърли в чиниите....
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: