Gotvach.bg»Избрани Колекции»Овче Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Обелете корените и морковите, смесете ги с месото и ги залейте с 2 литра студена вода. Посолете като заври и варете, докато месото омекне....

Нарязваме месото на парчета и ги задушаваме с малко сол.
Взимаме пръстен гювеч и на дъното слагаме месото....

Почистваме и нарязваме на ситно овчето месо. В тенджера с вода слагаме месото да се вари....

Изпечете кебапа от овче месо на шиш за около 12 минути от едната страна и обърнете....

Прибавяме червения пипер, овчето месо, измития ориз, черен пипер на вкус и нарязан ситно пресен магданоз. Посоляваме на вкус....

По време на печенето разбърквайте славянския гювеч с овче и свинско месо от време на време....
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: