Gotvach.bg»Избрани Колекции»Мариновани Овчи Пържоли
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мариновани Овчи Пържоли

Мариновани Овчи Пържоли

Открий всички 12 подбрани съвети за мариновани овчи пържоли в Gotvach.bg.
Мариновани овчи пържолиМариновани овчи пържолиПоднесете маринованите овчи пържоли с хубаво червено или бяло вино....
Овчи КурбанОвчи Курбан
3
Месото се почиства и се насича на парчета. Слагате месото в подходящ голям съд, добавяте водата и се вари на бавен огън. Пропорцията между...
Мариновани пържоли с картофиМариновани пържоли с картофи
Перфектните мариновани пържоли с картофи за повод и без повод....
Овчи обреден курбанОвчи обреден курбан
Хубаво изплакнете овчето месо и го накиснете в студена вода поне за 4 часа. Извадете го, сложете го в подходяща тенджера и го залейте със студена...
Домашен овчи суджукДомашен овчи суджук
Месото се смила с месомелачка. Добавят се подправките, като се омесва много добре до хомогенна смес. Сместа се покрива с фолио и се оставя за 12-24...
Домашен овчи катъкДомашен овчи катък
Така престоялият овчи катък е готов за консумация....
Печен овчи бутПечен овчи бут
В дълбок съд смесваме червено вино и оцет. Количеството вино, оцет трябва да е равно. Прибавяме пудра захар, смачкан чесън, черен пипер и сол...
Мариновани пържоли на грилМариновани пържоли на грил
Маринованите пържоли на грил са готови....
Мариновани пържоли от рибицаМариновани пържоли от рибица
Овкусените пържоли се пекат в предварително загрята фурна на 200 градуса, докато придобият желаната от вас коричка....
Мариновани пържоли в тъмна бираМариновани пържоли в тъмна бира
Маринованите пържоли в тъмна бира са готови....
Мариновани свински пържоли с къриМариновани свински пържоли с къри
Махаме фолиото и допичаме пържолите още 30 минути. Маринованите свински пържоли с къри са готови....
Мариновани свински пържоли с уискиМариновани свински пържоли с уиски
Печем пържолите от двете страни. Стават ароматни и много сочни. Маринованите свински пържоли с уиски са супер....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 10
51
46
32
21
10
Дай твоята оценка: