Gotvach.bg»Избрани Колекции»Овча Супа
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


След като чорбата е готова, слагаме чубрица и ситно нарязания магданоз....

Почистваме и нарязваме на ситно овчето месо. В тенджера с вода слагаме месото да се вари....

Сиренето трябва да е твърдо, ако е меко, го оставете за около два дена в хладилника в торбичка (за да не пожълтее) без суроватка. След което го извадете...

Сиренето се нарязва на кубчета, слага се във буркан или друг съд с капак. Добавят се риганът, босилекът, мащерката, чилито, нарязания на дребно магданоз...

Готовото пържено овче сирене се отцажда добре преди да се прехвърли в чиниите....

Добър апетит с моята супа от коприва и левурда с овче сирене!...

4

Галушките врят 2 минути, изваждат се и след като се отцедят, ги смесете с овчето сирене....

2
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
51
46
30
21
10
Дай твоята оценка: