Тези сладкиши са най-голямата слабост на зодия Рак

1 от 7 Снимки

1. Кекс


Раците обичат тестените изкушения, а сладкишите от тесто са им голяма слабост. Харесват им кексовете с плодове, конфитюр, ядки.
Сушилник за прибори с 3 отделения и подложка за оттичане-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Сушилник за прибори с 3 отделения и подложка за оттичане
5.50 лв.
4.24 лв.
Виж ››

Представителите на зодия Рак са истински почитатели и ценители на хубавата храна. За тях храненето не е просто начин да задоволят глада си и да си набавят важни витамини и минерали, а ритуал, който да споделят със семейството си.

За Раците е важно да седнат на една трапеза с любимите си хора и да похапнат заедно вкусни блюда. Чрез храната те изразяват любовта си към най-милите същества и си осигуряват позитивни чувства, когато такива им липсват.

Сред храните, които представителите на зодията обичат да готвят и консумират, са картофените ястия, блюдата с пилешко, запеканките и нежните кремсупи. Тези вкусотии успокояват Рака и го карат да се чувства уютно, дори и когато не се намира в пределите на своя любим дом.

Солените гозби не са единствената слабост на Раците. Представителите на този зодиакален знак изпитват потребност и честичко да похапват сладко. Проверете в галерията ни кои са техните любими десерти, без които ежедневието им не би било същото.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати