Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Риба ТонМакар рибата тон да е по-често използвана консервирана, тя не може да се сравни с невероятната твърда, наситена и месеста текстура и вкус на прясната риба тон. И консервираната, и прясната риба могат да бъдат намерени целогодишно...
25 Февр.
1
Филе от риба тон във винегрет от мед и горчицаФилето от риба тон във винегрет от мед и горчица е много вкусно....
06 Дек.
Кафе ВенецуелаЖълтъкът, захарта и кондензираното мляко се разбъркват и се загряват 1 ½ мин при 180 Вт.
По време на загряването и накрая сместа се разбърква добре.
Смесват се водата и кафето и се загряват 2 ½ мин при 600 Вт.
Към...
23 Май
Салата риба тонСалатата се измива и нарязва. Добавят се доматите, рибата, царевицата, маслините и се подправя със зехтин, лимон и сол....
23 Май
Салата риба тонСалатата се измива и нарязва. Добавят се доматите, рибата, царевицата, маслините и се подправя със зехтин, лимон и сол....
23 Май
Кюфтенца с риба тонМоже да изпечете кюфтенцата във фурната или да ги изпържите в тиган. Моите приготвих във фрайъра.
Включете уреда да загрее. Направете малки топки и ги наредете. При печенето леко ще се слегнат....
11 Август
Бургер с риба тонРазпределяме между бургерите еднакво количество риба тон, моцарела, домати, червен лук и няколко листа босилек.
Покриваме с горната част от питката и сервираме бургер с риба тон....
11 Дек.
Ризото с риба тонДобавете консервираната риба тон към ризотото и разбъркайте.
Върнете на котлона за още една минута, разбъркайте и сервирайте ризотото с риба тон в чинии....
08 Дек.
Плескавици от риба тонПрехвърлете в чиния, застлана с хартиена кърпа, за да се отцедят плескавиците от риба тон....
10 Юни
Айсберг с риба тонСтриваме естрагона в купа и го заливаме с оцет. Оставяме за няколко минути да се ароматизира. Наливаме лимоновия сок и зехтина. Добавяме солта и разбъркваме.
Надробяваме рибата с вилица. Разрязваме авокадото на две и махаме...
19 Януари
2
Лазаня с риба тонНареждат се кори, заливат се със сос, слага се рибата тон, покрива се с домати, нарязани на кръгчета, и така се редува до изчерпване на продуктите, като се завършва с риба, която се залива със сос....
12 Февр.
Пастет от риба тонРазбивате в блендер рибата, майонезата, лука и чесъна, докато получите еднородна смес. Нарежете червените чушки и маслините, заделете малко за украсата, а остналите прибавете към основната смес и пасирайте.
Поръсете със...
21 Февр.
Риба тон в тестоПарчетата риба се отцеждат от маринатата. Пускат се в тестото и се запържват в сгорещено олио до златисто....
13 Септ.
Фусили с риба тонДокато пастата се вари, приготвяме соса. Изпържваме лука и чесъна в олиото и маслото, но не много. Към тях прибавяме за кратко колбаса, нарязан на лентички. След около 2-3 мин. на тънка струйка изсипваме сметаната при непрекъснато...
14 Март
Фарфале с риба тонПастата се изцежда и се прехвърля в подходяща купа за сервиране, прибавя се готовият вече сос, риба тон и магданозът. Внимателно се разбърква....
13 Март
1
Питки с риба тонВ тази вдлъбнатина се нареждат последователно парчета от риба, домат, яйце и маслини.
Останалите съставки от вътрешността на питката се разбъркват хубаво с подправките и се натъпкват в хлебчето....
09 Март
Мусака с риба тонПоръсвате ги с надробената риба и мажете отгоре с доматеното пюре.
Покривате с останалата част от картофи и моркови....
06 Дек.
Пица с риба тонНареждат се също така отцедените риба тон и царевица.
Капва се малко зехтин, поръсва се със сух босилек. Пицата с риба тон се пече в предварително загрята фурна на 180 градуса....
10 Дек.
Кексчета с риба тонНеобходима ни е консерва натурална риба тон, без олио. Изсипваме я първо в подходящ съд, за да се отцеди, след което я намачкваме с вилица. Лука нарязваме на ситно, чесъна го счукваме на каша....
20 Септ.
2
Сармички с риба тонСлагате във всяко листо маруля от сместа и завивате на сармички.
Нареждате в голямо плато сармичките и поръсвате малко лимон и сол по желание.
Приятен апетит!...
23 Дек.
Риба Тон на скараРазбъркайте зехтина, балсамовия оцет с всички подправки. Мариновайте филетата за половин час в тази ароматна смес.
Загрейте скарата и подредете филетата. Печете по 2-3 минути от всяка страна. Важно е да не препичате рибата...
28 Август