Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Плодова кростатаТавата, в която го пека, е специално за правене на кростата.
Когато блатът е готов, го обръщам с дъното нагоре и приготвям млечния крем....
26 Февр.
Ябълкова кростатаБордът на кростатата да остане навън.
С пръсти леко притиснете около стените, за да не излезе от плънката при печенето.
В центъра на ябълковата кростата направете малък кръстообразен прорез....
25 Окт.
Италианска кростатаСлед като почине тестото, се разточва намазва се с конфитюр, украсява се кростатата по желание и се изпича....
05 Март
Ягодов галетПечем сладкия галет в предварително загрята фурна на 180°C за около 40 минути.
Поръсваме готовия ягодов галет с пудра захар....
02 Февр.
Лимонова кростата СърцеПодравнете и украсете готовата кростата с озахарени кръгчета лайм и лимон.
Поръсете лимоновата кростата Сърце с листенца прясна мента!
Да ви е сладко!...
11 Февр.
Кростата с крушиИзпечете апетитната кростата на 180°C в предварително загрята фурна до приятен загар.
Охладете на решетка и поръсете кростатата с круши с пудра захар.
Да ви е сладко!...
20 Март
4
Кростата с черешиОформете кростатата:
а) Поръсете с настъргания шоколад охладената основа и отгоре подредете черешките;
б) Залейте с плънката - загладете.
5. Печете при 170 градуса за 35 минути (30 мин.) и охладете.
6....
26 Април
Кростата със смокиниСмесете в купа брашното, бакпулвера, ванилията, яйцата, нарязаното студено масло и захарта. Замесете гладко тесто, което се завива във фолио и се оставя за 1 час в хладилник.
Извадете тестото и отделете топче, което се...
17 Януари
1
Синеоките хора са братовчедиНаскоро проведено проучване, проведено от екип от университета в Копенхаген, достигна до доста интересно и нетрадиционно обяснение за произхода на хората със сини очи.
Всички синеоки хора по целия свят имат идентичен...
05 Май
9
Галет с кайсииПредлагам рецепта за Галет с кайсии, който може да се приготви и с други плодове - сливи, праскови....
11 Юли
Галет с черешиПолучава се хрупкав галет с череши със сочна вътрешност!
Източник: Veselina Evtimova - Кулинарна мрежа...
24 Февр.
1
Галет с гъбиВкусният солен тарт се пече на 190 градуса за около 35-40 мин.
Галетът с гъби е готов.
Източник: Gemma Stafford Bigger Bolder Baking...
26 Април
1
Галет де РоаПечете Галет де Роа в предварително загрята фурна на 190 градуса за около 20-25 минут до кафяво-златист цвят.
Охладете галета върху решетка за около 30 минути преди да разрежете френския сладкиш....
25 Май
Галет с доматиПече вкусния галет се в предварително загрята на 180°С фурна за около 45 минути.
Изваждате галета с домати и оставяте да изстине....
10 Окт.
Галет със смокиниТози сладък галет е с остатъчен квас, но съм написала и рецепта за обикновено тесто за галет....
31 Август
Лек черешов галетЛекият черешов галет е готов.
Източник: Veselina Evtimova - Кулинарна мрежа...
20 Януари
Традиционен френски галетУкрасяваме нашия традиционен френски галет с пресни подправки и чери доматки....
08 Януари
Постен прасковен галетПечете ароматния галет за около 40 минути в предварително затоплена фурна на 180 градуса.
Готовия постен прасковен галет сложете на решетка да се охлади и сервирайте.
Да ви е сладко с този вкусен постен сладкиш!...
07 Януари