Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Да вечерям или неДа вечерям или не
04 Окт.
4
” – въпрос, който си задават непрестанно милиони хора по света, които се опитват да преборят излишните килограми....
Баница, която не спадаБаница, която не спада
26 Септ.
8
Да ви сладко....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
07 Юли
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
18 Март
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
08 Януари
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Да или не на перманентния гримДа или не на перманентния грим
26 Дек.
Щом става дума за красотата й, жената е готова на какви ли не жертви. Една от тях е перманентният грим. Тази процедура е един вид татуировка върху лицето, върху веждите, върху устните. Как става всичко? Под кожата се...
Маникюр през бременността - да или не?Маникюр през бременността - да или не?
26 Окт.
Това стана особено популярно в последно време, когато бременните се опитват да се предпазват от различните химикали, които се намират в козметичните продукти....
Шофьорски кекс, който не съхнеШофьорски кекс, който не съхне
28 Юли
1
Пробвайте шофьорския кекс с клечка да излезе суха, без тесто. Изважда се кексът и охладен се нарязва. Чудесен не само за шофьори, но и за празник! Бон апетит!...
Пържен ориз не по китайскиПържен ориз не по китайски
24 Април
4
В тенджера се слага зехтин да загрее. Когато зехтинът е готов към него се добавя едро нарязан лук. Когато лукът почервенее към него се слагат нарязаните моркови и чушки. Добавят се и грахът и царевицата....
Палачинки, които не се късатПалачинки, които не се късат
11 Юни
5
От посочените продукти се получават 8-10 бр. тънки и еластични палачинки, които не се късат...
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
05 Февр.
Добавям нарязаните на не много едро картофи, заливам с малко вода да се задушат, прибавям магданоз и подправките. Разбърквам и местя в тенджера, заливам с топла вода да покрие картофите....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
26 Септ.
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
16 Ноем.
2
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
06 Август
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
19 Окт.
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Не може да не ги опиташ! Най-вкусните хърватски ястияНе може да не ги опиташ! Най-вкусните хърватски ястия
13 Май
Традиционните ястия, които се предлагат на нейната територия, са повлияни от кулинарните традиции в Италия, както и тези в балканските страни....
Капаните на съвременния сатанизъмКапаните на съвременния сатанизъм
12 Дек.
3
Опитва се да се постигне вътрешна самостоятелност, като се слеят цивилизованата и „непокорната” част на съществото. Често води до откъсване от света....
Нискокалоричен бананов кекс за (не)трениращиНискокалоричен бананов кекс за (не)трениращи
25 Септ.
2
За този бананов кекс се пасират бананите, добавят се всички течни съставки при тях, разбърква се добре. След това се прибавят всички сухи съставки и се бърка до получаване на хомогенна смес. Диетичният кекс се пече...
Пържен патладжан, който не задържа мазнинаПържен патладжан, който не задържа мазнина
08 Дек.
Измийте патладжана и го нарежете на парчета за пържене (колелца или полумесеци). Поръсете го със сол и разбъркайте добре. Поставете го в купа на дупки, за да се отцеди от сока, който ще пусне....
Секс на първа среща - да или не?Секс на първа среща - да или не?
27 Дек.
Няма да анализираме моралните ценности на всеки човек, а по-скоро ще се опитаме да разгледаме причините за и против секса на първа среща....
Бръснене след лазерна епилация - да или не?Бръснене след лазерна епилация - да или не?
27 Юли
Лазерното обезкосмяване се извършва в лазерен център, който поема отговорността за успеха на терапията. В такъв случай отговорността на ползвателя на услугата е несравнимо по-малка, но все пак се случва да има неуспешен...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
14 Септ.
1
Сервират се със студена бира или червено вино! Добър апетит!...
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
12 Май
Намалявайте степените, докато не получите желаната от вас дебелината. Хубаво разстелете корите и ги оставете да изсъхнат за около 12 часа. Начупете юфката и я сложете в голяма тава....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
07 Май
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
27 Януари
Ако имате възможност, използвайте нова тенджера или такава, която се използва само за направата на млечни изделия, защото ако се използва и за друго, може да придаде остатъчен мирис и да развали продукта....