Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
16 Ноем.
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
05 Февр.
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
26 Септ.
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да си направим пестоКак да си направим песто
19 Окт.
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Кога и как да измерваме теглото си?Кога и как да измерваме теглото си?
21 Окт.
Най-правилният начин да следите теглото си е да се измервате веднъж седмично или веднъж на две седмици....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
12 Май
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
14 Септ.
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
27 Януари
Най-добре е да измервате температурата с кухненски термометър, но ако нямате, измерете с кутрето си - потопете и ако ви е добре в топлото мляко, но без да ви пари, значи това е правилната температура....
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
20 Дек.
3
Цедката с домашното сирене се притиска с тежест, в тавичка с наклон, повдигната с нещо в единия край, за да се оформи питката сирене и да се изцеди добре, така стои около 12 ч....
Как да си направим домашно филе ЕленаКак да си направим домашно филе Елена
03 Ноем.
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне. Ето как да си направим домашно филе Елена....
Как правилно да измерваме температурата?Как правилно да измерваме температурата?
24 Май
сигнали, когато отчитането приключи) и да изберете правилния термометър за различните анатомични области за измерване на температурата Къде и как се мери температура правилно 1....
Как правилно да измерваме кръвната захарКак правилно да измерваме кръвната захар
05 Юни
Как правилно да измерваме кръвната захар? На първо място, следенето на захарта има огромна информативна стойност за вашето състояние, както и дали лечението е правилно....
Как правилно да измерваме кръвното налягане?Как правилно да измерваме кръвното налягане?
22 Февр.
Знаем ли обаче как да боравим правилно с различните апарати – механични и електронни? Често се оказва, че има подробности, които пропускаме....
Как да си контролираме теглото?Как да си контролираме теглото?
16 Февр.
Много хора в нашата страна са с наднормено тегло....
Как да контролираме теглото си след брака?Как да контролираме теглото си след брака?
27 Юли
Даваме няколко съвета как да се справите с контролирането на теглото си в брака. Започнете с планиране на съвместни физически натоварвания....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
07 Юли
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
18 Март
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
08 Януари
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Основни правила за намаляване на теглотоОсновни правила за намаляване на теглото
19 Февр.
Дали има някакви основни правила за намаляване на теглото? Естествено, че да! Дори ви ги поднасяме на тепсия. Вижте в следващите редове важни съвети за намаляване на теглото....
Пържоли Изяж си пръститеПържоли Изяж си пръстите
10 Февр.
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби. Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Ягодов чийзкейк Ро СиЯгодов чийзкейк Ро Си
21 Септ.
1
Бисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат....
Важни правила, за да протече бременността правилноВажни правила, за да протече бременността правилно
25 Май
Разбира се, това не означава да се храните като за двама, все пак, препоръчителното тегло за качване е 10-12 кг....
Запарка от цвят на Цикория за намаляване на теглотоЗапарка от цвят на Цикория за намаляване на теглото
02 Април
Запарката от цвят на Цикория за намаляване на теглото е много полезна....
Как правилно да си приготвим елда?Как правилно да си приготвим елда?
09 Август
Това, което притеснява повечето от нас обаче е факта, че не знаем как правилно да я приготвяме, така че хем да е приятна за консумиране, хем да не изгуби нито част от витамините си....
Как да комбинираме правилно дрехите си?Как да комбинираме правилно дрехите си?
29 Април
Това може да стане, ако акцентите във вашето облекло са поставени правилно....