Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пържен ориз по китайскиПреди да се поднесе, пърженият ориз се поръсва с нарязан на ивички лук....
13 Ноем.
29
Пържен ориз по китайскиПреди да се поднесе, пърженият ориз се поръсва с нарязан на ивички лук....
13 Ноем.
29
Пържен ориз по китайски Чоу фанПреди поднасяне, пърженият ориз се поръсва с нарязания на ивички лук.
Пърженият ориз по китайски Чоу фан е готов....
26 Юни
Пържен ориз по китайски с пилеПроверете готовността на нашия пържен ориз и изгасете котлона.
Завийте тигана с чиста кърпа, захлупете с капак за 10 минути.
Пърженият ориз по китайски с пиле готов....
25 Януари
Пържен ориз не по китайскиКогато лукът почервенее към него се слагат нарязаните моркови и чушки. Добавят се и грахът и царевицата.
Пържи се 2- 3 минути. Добавя и оризът и се запържва още 2-3 минути....
24 Април
4
Пържен ориз с яйце по китайскиДжинджифилът се рендосва на ситно ренде.
Сипете в тигана сусамовото масло, чесън, джинджифил и нарязани чушки. Запържете за една минута....
09 Януари
Пържен ориз със зеленчуци по китайскиКогато омекнат зеленчуците и гъбите, добавяме ориз и лук, поливаме ги обилно със соев сос и бъркаме постоянно за около 5 минути.
Накрая посоляваме на вкус и слагаме черен пипер. Сервираме готовия пържен ориз топъл....
30 Август
1
Пържен ориз по китайски с рулца от рациОризът се измива до прозрачност на водата. Сварява се в съотношение 1:3. След това го измивате със студена вода, изцеждате го хубаво и го оставяте настрана.
В тиган се задушават зеленчуците до омекване....
20 Дек.
1
Пържен ориз със зеленчуци и яйца по китайскиАко харесвате лют ориз, може да добавите люта чушка към другите зеленчуци.
Получава се много приятен лют пържен ориз.
Да ви е сладко с този пържен ориз със зеленчуци и яйца по китайски!...
31 Август
Пържен ориз с тофу и зеленчуци по китайскиКогато това стане, се сваля от котлона ястието от ориз със зеленчуци и е готово за сервиране.
Преди консумация всяка порция се разбърква със соев сос.
Опитайте и вие Пържен ориз с тофу и зеленчуци по китайски!...
06 Юни
Така се осолява сланинаПо този начин ще се отцеди кръвта. Нарежете я на парчета.
В съда, в който ще я съхранявате, сложете сол на дъното. Върху нея сложете парчетата сланина. Това се прави, за да не се развали вкуса ѝ от кислорода....
02 Март
3
Пържен спанак по китайскиПрибавяме спанака и пак при непрекъснато бъркане добавяме соевият сос, чесъна, бульона и орехите най-накрая, бърка се още около 2 мин....
25 Окт.
Пържен спанак по китайскиПрибавяме спанака и пак при непрекъснато бъркане добавяме соевият сос, чесъна, бульона и орехите най-накрая, бърка се още около 2 мин....
25 Окт.
Ориз по китайскиЗапържва се добре, оризът да не е сплъстен, добавя се соев сос и малко сол и пилешкото месо.
Разбърква се добре и се сваля от огъня оризът по китайски....
09 Август
8
Така се пече ципура на скараПодгответе барбекюто и сложете рибите, печете по 7 минути на страна. Щом печената риба е готова, поръсете със сок от лимон.
Така се пече ципура на скара и се поднася с желаната гарнитура....
29 Септ.
Така се прави кайма за кюфтетаОформете кюфтета, оваляйте ги в брашно и ги пържете до готовност.
Ето как се прави кайма за кюфтета....
24 Септ.
1
Така се прави домашно краве маслоХубаво е да се има предвид, че много пръска и съдът трябва да е по-висок и с по-тясно гърло....
20 Май
1
Зеленчуков ориз по китайскиБъркаме непрекъснато, докато се изпържат.
Накрая овкусяваме с поправките и сваляме пържения ориз от котлона.
Зеленчуковият ориз по китайски е готов....
23 Януари
Пиле с ориз по китайскиПърженият ориз се разбърква хубаво и се поднася, поръсено с магданоз или нарязан на ситно пресен лук.
Пилето с ориз по китайски е готово....
21 Май
1
Ориз по китайски върху омлетОриз по китайски върху омлет - за вкусна вечеря или обяд.
Кипваме водата в тенджера. Сваряваме ориза до готовност в нея, изваждаме пакетчетата, отцеждаме ги и изсипваме ориза в купа....
27 Септ.
Пилешко с ориз по китайскиРазбърква се с вилица, за да попие оризът от соса, котлонът се намалява на минимум и сместа се готви 4 минути. Сваля се от котлона, добавя се нарязаното китайско зеле, разбърква се и се сервира....
30 Януари
1
Китайски ориз по кантонскиСварете ориза в 5 чаши вряща подсолена вода. Отцедете го и го оставете да изстине. Накълцайте лука, нарежете на дребно салама и шунката и ги запържете в мазнината.
Разбийте яйцето и го прибавете към колбасите, като бъркате...
13 Август
1