Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се прави мляко от лимецКак се прави мляко от лимец? В следващата рецепта ще научите целия процес.
Накиснете лимеца в половин литър вода и оставете да престои така поне 2 часа....
25 Окт.
Как се прави перлена захарне се предлагат, така че всеки сам може да прецени коя рецепта повече му харесва от двата вида домашно приготвени....
20 Април
Как се прави шарена солКак се прави шарена сол - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове.
Смелете всички посочени подправки с помощта на мелачка.
Посочено е, че солта е по желание....
06 Юли
Така се прави домашно краве маслоЕто така се прави домашно краве масло - вече и вие може да си го приготвите....
20 Май
1
Пестото от тученицаПестото от тученица е чудесна алтернатива на босилековото песто Дженовезе за случаите, когато искаме да разнообразим нашето меню. Освен това благодарение на тученицата ще се обогатим с ценни за организма ни вещества....
05 Окт.
Песто от цвеклоЦвеклото се увива във фолио и се пече на фурна 50 минути. Оставя се във фолиото да изстине, като същевременно доомеква. След като изстине, се отваря фолиото и цвеклото се бели....
10 Юли
Песто от глухарчеРазбийте пестото до гъста каша, ако ви се вижда много гъсто - добавете още зехтин.
Подходящо е като сос за спагети и салати.
Пестото от глухарче е готово....
21 Май
1
Песто от магданозВсичко се слага в блендер/чопър и се смесва до еднородна смес.
Най-накрая при непрекъснато разбиване се сипва постепенно зехтинът.
Може да се консумира със сухари, да се добави към салати или спагети....
22 Май
Песто от лападЩом се получи еднородна маса, пестото от лапад се премества в подходящ съд или буркан и се обърква с настъргания Пармезан.
Поднася се върху препечена филийка, сухари или брускети....
17 Дек.
1
Песто от бял бобНакрая се добавят тиквените семки, сол и смлян черен пипер на вкус.
Всички продукти се разбиват с блендера до получаването на гъсто песто.
Пестото от бял боб е готово....
04 Юли
Вкусно песто от руколаРуколата, ядките и чесънът се пасират.
Добавя се маслиновото олио и сол на вкус.
Може да се добавя към спагети и мн. др.
ДА ВИ Е СЛАДКО!...
27 Май
Домашно песто от магданозСъхранявайте пестото в хладилник.
Използвайте за салати, разядки, зеленчукови и млечни антипасти, сирена и декорации.
Домашното песто от магданоз е готово....
20 Февр.
Веган песто от целинаПолучава се много ароматно песто от целина, което можем да ползваме при печени картофи, спагети, макарони и други....
28 Септ.
Песто от люти чушлетаПоднесете пестото с препечени филийки или като сос към вкусни печени меса.
Може да украсите разядката с чери доматки за още по-красив външен вид.
Пестото от люти чушлета е готово....
30 Дек.
Песто от левурда (див чесън)Пестото е истинска витаминна бомба, зареждаща организма с естествени антибиотици и безценни микроелементи....
16 Януари
1
Песто от тиквички и бадемиПодправете пестото със зехтин.
Не приготвяйте големи количества песто от тиквички, а само толкова, колкото да изсползвате за едно ядене.
Да ви е сладко!...
29 Август
Песто от босилек и магданозДолейте на тънка струя останалия зехтин и разбийте пестото до готовност.
Пестото от босилек и магданоз е много сполучливо, опитайте!...
03 Август
Пене с песто от руколаСварете пенето, процедете го и го смесете с пестото. Сервирайте ястието Пене с песто от рукола, докато е топло....
15 Май
Спагети с песто от левурдаСварете спагетите, процедете ги и ги смесете с пестото.
Спагети с песто от левурда ще зарадват всичките ви сетива....
15 Май