Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ръката на зомби върху канапе с картофено пюреРъката на зомби върху канапе с картофено пюре
30 Окт.
Върху лист алуминиево фолио оформете груба ръка и печете за 30 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна. Обелете картофите и ги сварете в подсолена вода....
Японски Чийзкейк - направо се топи в устатаЯпонски Чийзкейк - направо се топи в устата
10 Март
Да ви е сладко с моя японски чийзкейк - направо се топи в устата!...
Ръка с пръсти на вещицаРъка с пръсти на вещица
19 Окт.
3
Отрязваме 1/4 от франзелата. Кренвиршите нарязваме на половинки. На върха на всеки кренвирш с нож правим джобче, в което поставяме оформена люспа от лука. Прикрепваме люспите с помощта на кетчуп като нокти към кренвиршите...
Японски БухтичкиЯпонски Бухтички
19 Юли
Пържим до златисто и изваждаме бухтичките върху хартия, за да се отцедят от мазнината. След това ги подреждаме в чиния, заливаме ги с топинг и ги поръсваме с цветни пръчици. Японските Бухтички са готови....
Японски КексЯпонски Кекс
10 Юли
2
Японският Кекс е готов....
Японски палачинкиЯпонски палачинки
19 Април
2
Сместта е малко по-гъста от тази за традиционните палачинки и така или иначе няма да се разлеят в целия тиган. Наблюдавайте палачинката, когато се появят мехурчета по цялата ѝ повърхност, е готова за обръщане....
Японски оризЯпонски ориз
29 Март
1
Оризът се измива и сварява във водата, след което отново се изплаква със студена вода и си оставя да се отцеди. Към него се добавят грахът и царевицата, но отцедени от сока на консервите....
Японски омлетЯпонски омлет
26 Юни
Повтаряме това докато свърши сместа и се получи дебело руло....
Японски бисквитиЯпонски бисквити
22 Февр.
В купа разбиваме брашното, захарта, солта и сусама. Добавяме студеното масло и жълтъка и разбиваме докато удвои обема си. Разделяме тестото на две и го оставяме да почине за 30 минути. Оформяме го на руло и режем на тънки...
Японски дунапренен чийзкейкЯпонски дунапренен чийзкейк
03 Окт.
5
Пече се в предварително загряна на 160 градуса фурна около 1 час, като не се отваря. Готовият японски чийзкейк се изважда, освобождава внимателно от формата и хартията за печене....
Лесен японски чийзкейкЛесен японски чийзкейк
22 Февр.
Поръсва се с пудра захар. Лесният японски чийзкейк е готов....
Спагети по японскиСпагети по японски
22 Април
В тенджера се сгорещява олиото и се задушават лука и чесъна, добавя се пилешкото филе, моркова, картофите и пипера и се пържи с разбъркване. Добавя се кърито и джинджифила....
Японски палачинки окономиякиЯпонски палачинки окономияки
29 Януари
Повтаря се същото и с останалата смес. Готовите японски палачинки окономияки се сервират със сос по избор или домашен окономияки сос....
Пухкав японски омлетПухкав японски омлет
02 Януари
За този пухкав японски омлет разделете жълтъците от белтъците. Към жълтъците добавете солта, разбъркайте и оставете настрани. Белтъците със захарта разбийте на сняг....
Пухкавите японски палачинкиПухкавите японски палачинки
28 Февр.
3
Японските палачинки са с малко продукти, но имат своята специфика в приготвянето. За целта двете яйца се разделят на жълтъци и белтъци. Жълтъците се разбиват с млякото на хомогенна смес....
Японски крем карамелЯпонски крем карамел
17 Май
Извадете, охладете и сервирайте студен японския крем карамел. За любителите на крем карамела, ето и вариант за класически крем карамел....
Японски кифлички хокайдоЯпонски кифлички хокайдо
09 Дек.
1
Намазват се с разбит жълтък и се пекат японски кифлички хокайдо на 180°C до готовност....
Домашни японски сладкиДомашни японски сладки
08 Ноем.
Трябва да се получи меко лепкаво тесто. Разделяме го на 2 части. Към едната добавяме какаото и размесваме, за да се получи хомогенно шоколадово тесто....
Пиле по японскиПиле по японски
25 Юли
Нарязваме пилето на дребно и го запържваме в сгорещеното олио, подправяме със сол и черен пипер. Доливаме сакето и бульона и задушаваме на слаб огън под капак до готовност. Сервираме поръсено с магданоз....
Месо по японскиМесо по японски
02 Дек.
Смесете всички продукти без зехтина и залейте месото, разбъркайте и оставете да се маринова за половин час....
Въздушен Японски КексВъздушен Японски Кекс
05 Окт.
Въздушният Японски Кекс е страхотен!...
Японски дунапренен чийзкейкЯпонски дунапренен чийзкейк
03 Окт.
5
Пече се в предварително загряна на 160 градуса фурна около 1 час, като не се отваря. Готовият японски чийзкейк се изважда, освобождава внимателно от формата и хартията за печене....
Спагети по японскиСпагети по японски
22 Април
В тенджера се сгорещява олиото и се задушават лука и чесъна, добавя се пилешкото филе, моркова, картофите и пипера и се пържи с разбъркване. Добавя се кърито и джинджифила....
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
15 Дек.
С помощта на вилица започнете да мачкате маслото в брашното, после продължете да мачкате с ръка. Прибавете маята и разбъркайте до лепкаво тесто. Завийте тестото във фолио и го поставете в хладилника за 45 минути....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
05 Май
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...