ирина

Новак
Моята стенаРецепти14СтатииСъветиКоментари3Форумни темиПостове във форума12За менИзпрати съобщениеточки181

И аз незнам за кафявите дали са по -сладки или не, предпочитам жълтите банани. Но съм забелязала, че леко да отчупиш от която и да е страна кората тя бързо потъмнява.

През зимата свинско, но лятото пилешко. Друг вид месо не съм пробвала.

И аз не вярвам в суеверия. Каквото е писано това ще стане, щом човек има и вяра и е сигурен, че може всичко което иска може да постигне.

И аз винаги нося косата си вързана, пък и като готвя е задължително.

Аз харесвам сандвичи с препечени филийки,шунка,кашкавал и домат. Иначе към него може един плодов фреш с банан и канела.

Аз също се научих от много малка от баба ми от майка ми, а сега започнах и сама да се справям и някой път импровизирам. Иначе готвенето ми е едно от многото хобита.

И на мен също пържените картофки със сиренце, особено през лятото със студена биричка или свежа салата със домати,краставички.

И аз след закуска пия кафе иначе не мога да се събудя напълно. И чайове пия,но не и сутрин.

Аз само каймата запържвам с лука и подправките след което ги изсипвам при суровите картофи добавям вода да ги покрие и ги слагам да се пекат заедно.

Аз слагам една кофичка кисело мляко (в блендер) към него добавям два банана с чаена лъжичка канела.Разбивам всичко и го сипвам в чаша.

да медът е по-полезен , но и с него не трябва да се прекалява според мен