Христо Петров
Новак
Моята стенаРецепти5СнимкиСтатииСъветиКоментариФорумни теми32Постове във форума144За менИзпрати съобщениеточки458
това са наистина златни правила,които трябва да се спазват винаги,а не само когато имаме някой излишен килограм!
свинско месо - 300 г
бекон - 150 г
масло - 2 с.л.
олио - 2 с.л.
ракия - 20 - 30 мл
лук - 1 главичка
чушки - 1 червена
чорбаджийски чушки - 4 бр. от буркан
домати - 1 бр.
кашкавал - 150 г
сол
черен пипер
чубрица - на вкус :wink:
Вкусът на манголда и сходен с този на спанака. Освен това ситно нарязан заради по-твърдата си структура е чудесна добавка към зелените салати. Поради същата причина, може леко да се попарят листата на манголда и да се завият сарми. Дръжките на манголда може да се приготвят като аспержи и да се поднесат. :y: