Моите форумни постове

Наталия Петрова
Обожавам дивите гъби,аромата им е невероятен.Само гъбите в малко масло и можеш да си оближеш пръстите.Много е важно обаче да ги познаваш.
Наталия Петрова
Пробвала съм я ,ощи в края на първия ден едвам си стоях на краката,уж трябва да дигаш адреналин от школата а аз бях изтощена.Не бих повторила
Наталия Петрова
Когато се налага използвам витамини както за себе си така и за децата си.Зимните месеци зеленчуците и плодовете са наблъскани с нитрати така че няма кой знаеш колко витамини в тях.
Наталия Петрова
Опитвам се,но...По скоро наблягам на произхода на продуктите и не толкова на начина на приготвянето им.
Наталия Петрова
Джейми Оливър- много му се възхищавам...
Наталия Петрова
Краставиците от магазина беля,беля и ябълките и крушите независимо от каде са навик ми е. Но децата си уча да не белят домашните плодове и зеленчуци защото съм чела,че така е по - полезно.
Наталия Петрова
Херпес на устните се маже с разрязана на две скилидка чесън,минава много бързо. Другите ползи са споменати...
Наталия Петрова
Не обичам боб, но когато готвя го кисна 24 ч.след това мия и варя,не сменям повторно водата,така всичко полезно от боба се изхвърля...
Наталия Петрова
Не използвам
Наталия Петрова
По скоро го задушавам в масло и олио,както и останалите зеленчуци, но определено не харесвам само варени ястия.
Наталия Петрова
Според мен ключът към здравословното хранене а и не само е волята. Имаш ли волята да направиш нещо,ще намериш верния път. Каквато и диета да започнеш,колкото и вода да пиеш ако нямаш волята да продължиш на другия ден още ще се тъпчеш с пица и шоколад.
Наталия Петрова
Жълтък,лъжица к.мляко,лъжица брашно,разбърквам после по малко с черпак от супата в застройката при непрекъснато бъркане,после обратното застройката на тънка струя в супата,застройвам я докато ври и после махам от котлона.Никога не ми се е пресичала супа.
Наталия Петрова
Използвала съм много видове,едни са подходящи за едно ,други за друго...На Белла ги използвам най често иначе предпочитам да си точа когато имам време.
Наталия Петрова
Козето мляко е най- доброто за яренцата,както и биволското за биволите,както и майчино за детето.Най- добрия вариант за възрастния човек е разнообразието,и в кравето и в козето и в биволското,че и в магарешкото мляко дори, има уникални съставки който допринасят за различни ползи.Стига млякото да не е от супера,тогава е относително.
Наталия Петрова
Сериозно се замислям дали да качвам рецепти защото не ми харесва,че само с коментари и рецепти без снимки се печелят повече точки от колкото да сготвиш реално нещо и да го споделиш... Старая се да снимам рецептите си на всеки етап от тяхното приготвяне...но това май е без значение... За следващия месец съм си приготвила два рецептурника и няма да кача нито една снимка...
Наталия Петрова
Не е здравословно да се сваля по толкова на месец.Ще си докараш куп здравословни проблеми.Опитай с разделно хранене.
Наталия Петрова
За мен най- добрите млека не само кисели са Верея,Родопея,Алада,Свети Илия,Елена..А за Бор Чвор изобщо незнам дали садържа и 20% мляко.Има едно клипче в интернет как се тестват български кисели млека ако се интересувате потърсете го и го изгледайте много ще ви е от полза.А за домашното спор няма...
Наталия Петрова
За мен най - сполучливи кекс е кекс без яйца.няма грешка с него 1 ч.ч.к.мляко 1 ч.ч.захар 1/2 ч.ч.олио Брашно Бакпулвер