Ivalina Ivanova

Новак
Моята стенаРецепти4Статии3Съвети2Коментари10Форумни темиПостове във форума22За менИзпрати съобщениеточки284

на мен всичко напоследък ми се получава безсолно
тъй като ми се е случвало да пресоля манджата, свикнах по малко да слагам и сега винаги внимавам ама това с картофа и аз не го знаех , ще го имам впредвид за в бъдеще . благодаря за съвета 



Много обичам тиква, най -често запечена на фурна и с доста мед . или с мляко, захар и ориз понякога правя 


и аз като повечето първо разтварям с няколко с.л студена вода и после на водна баня. А ако го прибавям към нещо което току що съм свалила от котлона директно в горещата смес
и пак става.


Обикновено запържвам каймата с лука и доматения сос и после прибавям сурови картофи . Но понякога слагам всичко в тавичката без никакво запържване и мятам .. и пак става хубава мусака 
