Мартина Тракова
Помощник Готвач
Моята стенаРецепти138Снимки243Статии1СъветиКоментари180Форумни теми16Постове във форума448За менИзпрати съобщениеточки3188
Аз се опитвам да те настигна,обаче ти си не достижима по коментари.Изобщо нямам и за цел да се заяждам с теб.Просто ми беше любопитно защо делиш един коментар на две?
Какви са тия пълномаслени?За пръв път чувам.Използвам тези обикновените.Който знае да каже разликата каква е?
Моето детство беше толкова отдавна,че съм забравила даже имало ли го е? Спомням си шоколад Кума Лиса и десертен блок Марципан.Имаше едни после Родопа,завити в станиол.И сега ги има,често си взимам.Да добавя и бисквити Закуска (не сегашните)и прословутите жокейчета :y:
Ако има брадичка го засаждаш в пясък.От горе може да го завиеш с нещо и готово.Ако не изчистваш и прибираш в хладилник.
Не съм пробвала с ножица да разфасовам пиле.Обикновено го ми трябва само нож.Махам бутчетата,след това крилата и после отделям бялото месо от гръбнака. :y: