Anonimen
Новак
Моята стенаРецептиСнимкиСтатииСъветиКоментариФорумни теми1Постове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки2
- Анонимендобави форумната тема: Как се изготвя меню за изхранване в хотелпреди 2 годиниМНОГО Е ВАЖНО ДА ИМА НЯКОЛКО ВИДА ПРЕДЛАГАНЕ НА ХРАНА
1 НАЙ- ВАЖНО Е ЗАКУСКАТА
2 МЕЖДИННОТО ХРАНЕНЕ (СНАКС ЗАКУСКА)
3 ОБЯД
4 МЕЖДИНА ЗАКУСКА СНАКС
5 ВЕЧЕРЯ
ОТНОСИТЕЛНО ВАЖНО Е ХРАНЕНИЯТА ДА БЪДАТ СЪОБРАЗЕНИ С ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА ХОТЕЛА НО УВИ. КАТЕГОРИЗАЦИЯТА СЕ Е ПОГРИЖИЛА ЗА ТОВА, НО НЕ СЕ СПАЗВА И ПОРАДИ ТОВА ИМА НЕ ЛОЯЛНА КОНКУРЕНЦИЯ!
КАК МИСЛИТЕ, КАКВИ СТАНДАРТИ ТРЯБВА ДА ИМА ЗА ДА СЪЩЕСТВУВА И ТОЗИ ТИП ХРАНЕНЕ СЪОТВЕТНО НА БЛОК МАСА, БЮФЕТ ИЛИ НА ЧИНИЯ КАТО ПРИ СЕТ ИЗХРАНВАНЕ.