Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименКак се изготвя меню за изхранване в хотел
МНОГО Е ВАЖНО ДА ИМА НЯКОЛКО ВИДА ПРЕДЛАГАНЕ НА ХРАНА 1 НАЙ- ВАЖНО Е ЗАКУСКАТА 2 МЕЖДИННОТО ХРАНЕНЕ (СНАКС ЗАКУСКА) 3 ОБЯД 4 МЕЖДИНА ЗАКУСКА СНАКС 5 ВЕЧЕРЯ ОТНОСИТЕЛНО ВАЖНО Е ХРАНЕНИЯТА ДА БЪДАТ СЪОБРАЗЕНИ С ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА ХОТЕЛА НО УВИ. КАТЕГОРИЗАЦИЯТА СЕ Е ПОГРИЖИЛА ЗА ТОВА, НО НЕ СЕ СПАЗВА И ПОРАДИ ТОВА ИМА НЕ ЛОЯЛНА КОНКУРЕНЦИЯ! КАК МИСЛИТЕ, КАКВИ СТАНДАРТИ ТРЯБВА ДА ИМА ЗА ДА СЪЩЕСТВУВА И ТОЗИ ТИП ХРАНЕНЕ СЪОТВЕТНО НА БЛОК МАСА, БЮФЕТ ИЛИ НА ЧИНИЯ КАТО ПРИ СЕТ ИЗХРАНВАНЕ.