Aneliya Shishmanova
![Aneliya Shishmanova](https://gotvach.bg/files/avatars/p_20160307_040451_13930.webp)
Чирак
Aneliya Shishmanovaдобави коментар към: Печени слънчогледови семки на микровълнова фурнапреди 9 години, преди 9 години
Печени слънчогледови семки на микровълнова фурна09.03.2016МезетаБях изключително очудена от факта, че в рецептата се използва брашно, но се оказа, че стават не само много вкусни, но и чрез него (брашното) солта се разпределя идеално по семките ;)
- Aneliya ShishmanovaДа, явно точно заради брашното, солта се разпределя равномерно :)Харесва миОтговор
- Веселина КонстантиноваАз винаги когато пека семки или фъстъци, слагам брашно и така не са толкова солени.Харесва миОтговор