Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен»Единичен статус #584022
Anonimen
Anonimen
Новак
  • АнонименАнонимендобави форумната тема: Сайт за здравословно храненепреди 6 годиниПривет! С мои братовчеди ни хрумна да правим сайт за здравословно хранене и да инвестираме в него. Искаме да го популяризираме възможно най-много, за да го знаем всеки потребител. Намерили сме и екип, който ще ни помага за част от нещата. Възникнаха няколко въпроса, които ни интересуват:

    1. Кой вариант е по-добър - да вземем нов домейн или стар. Четох доста и много хора ме съветват да закупя стар, защото по-лесно ще може да се позиционира в търсачките. Ако това е вярно, от къде мога да купя и какви пари горе-долу ще струва?

    2. Интересува ме линк билдинг за сайта. Възможно ли е да ми препоръчате фирма, която се занимава с това и колко дългосрочно трябва да инвестирам, за да постигнем желания резултат. Какви са вариантите и как точно трябва да се процедира.

    3. Някъде четох и за така наречените сателитни мрежи. Актуално ли е все още това, защото видях, че всички имат различно мнение по въпроса. Аз лично бих тествал, за да видя какъв ефект ще мога да постигна. Тук отново стои въпроса как точно да я изградя – с чисто нови домейни или със стари.