Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Бистра»Моите форумни теми
Бистра
Бистра
Новак

Моите форумни теми

БистраЗащо предпочитам металните форми за печене пред силиконовите
Не знам, но при мен, ако тръгна да правя нещо тестено във формите за мъфини - някак си металните изпичат по-равномерно като че ли? В силиконовите се опича само отгоре и отдолу сурово. И се налага да изваждам и да доизпичам на тостера. Може би и аз бъркам при подхода със силиконовите форми? Металните пък - вярно че отнемат повече време за миене но пък нещата в тях ми стават по-бързо
БистраПържен сладолед - как се прави?
В Китайските ресторанти това е най-традиционния десерт... Повечето пъти е обвит с хубава хрупкава панировка, и всеки път се питам как се прави, без да се разтопи?
БистраЧервени или бели картофи: Има ли разлика във вкуса и начина на приготвяне?
Наскоро от магазина си взех червени картофи - не от тези големите на които пише сладки ами нормални. Има ли някаква разлика от белите?