Бистра
Новак
Моята стенаРецепти1СтатииСъветиКоментари3Форумни теми3Постове във форума2За менИзпрати съобщениеточки27
Защо предпочитам металните форми за печене пред силиконовите
Не знам, но при мен, ако тръгна да правя нещо тестено във формите за мъфини - някак си металните изпичат по-равномерно като че ли? В силиконовите се опича само отгоре и отдолу сурово. И се налага да изваждам и да доизпичам на тостера. Може би и аз бъркам при подхода със силиконовите форми?
Металните пък - вярно че отнемат повече време за миене но пък нещата в тях ми стават по-бързо
Пържен сладолед - как се прави?
В Китайските ресторанти това е най-традиционния десерт... Повечето пъти е обвит с хубава хрупкава панировка, и всеки път се питам как се прави, без да се разтопи?
Червени или бели картофи: Има ли разлика във вкуса и начина на приготвяне?
Наскоро от магазина си взех червени картофи - не от тези големите на които пише сладки ами нормални. Има ли някаква разлика от белите?