Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Бистра»Моите форумни теми

Моите форумни теми

БистраЗащо предпочитам металните форми за печене пред силиконовите
Не знам, но при мен, ако тръгна да правя нещо тестено във формите за мъфини - някак си металните изпичат по-равномерно като че ли? В силиконовите се опича само отгоре и отдолу сурово. И се налага да изваждам и да доизпичам на тостера. Може би и аз бъркам при подхода със силиконовите форми? Металните пък - вярно че отнемат повече време за миене но пък нещата в тях ми стават по-бързо
БистраПържен сладолед - как се прави?
В Китайските ресторанти това е най-традиционния десерт... Повечето пъти е обвит с хубава хрупкава панировка, и всеки път се питам как се прави, без да се разтопи?
БистраЧервени или бели картофи: Има ли разлика във вкуса и начина на приготвяне?
Наскоро от магазина си взех червени картофи - не от тези големите на които пише сладки ами нормални. Има ли някаква разлика от белите?