Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Sevinch Adil в Gotvach.bg
Sevinch Adil

Новак
Моята стенаРецепти30СтатииСъветиКоментари25Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки399
Sevinch Adilсготви: Сладки балеринкипреди 9 години
Сладки балеринки11.05.2016Сладки и бисквити
Sevinch Adilсготви: Охлюви пане с млечен соспреди 9 години
Охлюви пане с млечен сос10.05.2016Охлюви
Sevinch Adilсготви: Пролетна салата с булгурпреди 9 години
Пролетна салата с булгур15.03.2016Зеленчукова салата
Sevinch Adilдобави коментар към: Зелена салатка с кафяв булгурпреди 9 години
Зелена салатка с кафяв булгур28.04.2016Зелена салатаБлагодаря, Веси...може да си добавиш подправки на вкус , сок от лимон !
Sevinch Adilдобави коментар към: Домашен козунак, месен на миксерпреди 9 години
Домашен козунак, месен на миксер18.04.2022КозунакБлагодаря, Веси ! Може да сложиш при сплитането плънка по желание, локум, стафиди.Опитай !
Sevinch Adilдобави коментар към: Зелена салатка с кафяв булгурпреди 9 години
Зелена салатка с кафяв булгур28.04.2016Зелена салатаБлагодаря, Албена, булгура е вкусна здравословна храна....има в различни видове булгур ситен светъл, цял светъл , кафяв дребен, едър кафяв.Опитайте !
Sevinch Adilдобави рецепта със снимка: Зелена салатка с булгур за отслабванепреди 9 години
Зелена салатка с булгур за отслабване30.04.2016Зелена салата
Sevinch Adilдобави коментар към: Домашна паприка сланинапреди 9 години
Домашна паприка сланина12.12.2021СланинаДа...така е Може вместо сух чесън да се сложи зелен на пера или праз .
Sevinch Adilдобави коментар към: Зелена салатка с кафяв булгурпреди 9 години, преди 9 години
Зелена салатка с кафяв булгур28.04.2016Зелена салатаСия има няколко вида булгур , с който и да го направиш става невероятно вкусен .
- Сия Рибагинаще опитам :)Харесва миОтговор
Sevinch Adilдобави коментар към: Домашен козунак, месен на миксерпреди 9 години, преди 9 години
Домашен козунак, месен на миксер18.04.2022КозунакБлагодаря Сия...беше ми първи опит и съм изключително доволна.Може да се сложи и локум при сплитането .
- Сия РибагинаУау за първи опит си е направо майсторски направен,ти да видиш моя първи опит преди години,пекох го в тиган и остави това че е тиган ами и с пластмасова дръжка,която се разтече от топлината в печката.Страшен цирк :)Харесва миОтговор
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest