Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен
Новак
Моята стенаРецептиСнимкиСтатииСъветиКоментари4Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки18
- Анонимендобави коментар към: Свински пържоли в медена маринатапреди 8 годиниСвински пържоли в медена марината10.04.2016Свинско месоНе "благнеят" ли много от меда?
- Анонимендобави коментар към: Кюфтета на скара със свежа салатапреди 8 годиниКюфтета на скара със свежа салата09.04.2016КюфтетаПреди печене може да се оставят във фризера да позамръзнат леко. Отвън получват нежна коричка задържаща сока във вътрешноста. Същото важи и при печене на кебапчета.
- Анонименси добави аватар. Добави и ти!преди 8 години
- Анонимендобави коментар към: Тайната на сочните пържоли на фурнапреди 8 годиниТайната на сочните пържоли на фурна18.12.2018ПържолиКато се осолят преди печенето, сока на месото не изтича ли в тавата?
- Анонимендобави коментар към: Пикантни парти шишчетапреди 8 годиниПикантни парти шишчета27.01.2016ШишчетаМоже да се добави малка гъбка печурка и парченце домашна солена сланина.
- Анонименпопълни разширения си профилпреди 8 години
- Анонименнаправи своята регистрация в gotvach.bgпреди 8 години
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest