Ani
Новак
Моята стенаРецепти8Снимки10СтатииСъветиКоментари7Форумни темиПостове във форума16За менИзпрати съобщениеточки159
- Aniдобави коментар към: Апетитката на Бабапреди 8 годиниАпетитката на Баба01.08.2016АпетиткиАз го стерилизирам за 5 минути, когато го приготвям за зимнина. Иначе, си го приготвям и без да го затварям в буркани, съхранено в хладилника докато се изяде.
- Aniдобави рецептата: Апетитката на Бабапреди 8 годиниАпетитката на Баба01.08.2016Апетитки
- Aniдобави рецептата: Кавърма по воденичарскипреди 8 годиниКавърма по воденичарски01.08.2016Кавърма
- Aniсготви: Икономични Бухтипреди 8 годиниИкономични Бухти31.07.2016Бухти
- Aniдобави коментар към: Лесен чийзкейк с боровинково сладкопреди 8 годиниЛесен чийзкейк с боровинково сладко07.06.2016ЧийзкейкОпитах да сложа сладкото, почти веднага след като го извадих от фурната - не успях. Започна да се разкъсва и затова го оставих да седи през нощта. Нина, времето за печене е достатъчно, трябва просто време да стегне добре, за да се сложи сладкото и да се нареже без да се разтича.
- Aniдобави рецептата: Икономични Бухтипреди 8 годиниИкономични Бухти31.07.2016Бухти
- Aniдобави снимка към: Пиле с бял оризпреди 8 години
- Aniдобави коментар към: Лесен чийзкейк с боровинково сладкопреди 8 годиниЛесен чийзкейк с боровинково сладко07.06.2016ЧийзкейкМили,хора, спазих точно рецептата, но кейкът ми не можа да стегне и не мога да отрежа парченце. Каква може да е причината ?
- Aniсготви: Лесен чийзкейк с боровинково сладкопреди 8 годиниЛесен чийзкейк с боровинково сладко07.06.2016Чийзкейк
- Aniдобави снимка към: Яйца на очипреди 8 години
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest