Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен
Новак
Моята стенаРецептиСнимкиСтатииСъветиКоментари1Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки6
- Анонимендобави коментар към: Пурини в хранитепреди 8 години, преди 8 годиниПурини в храните14.01.2012КулинарияДо колкото знам най-много пурини остават точно в отварите . Затова се препоръчва ако ще ядете месо желателно да е варено а не печено или пържено защото по-голяма част от пурините остават във водата . Затова се забраняват категорично бульони рибни , месни и пилешки .Супи и бульони само зеленчукови , не и боб , леща , грах изобщо бобови поради същата причина - високо съдържание на пурини и продължитерното варене при бобовите . Бирата е с високо съдържание на пурини но има двоен ефект: поощрява черния дроб да разгражда по-бързо пурините и възпрепятства отделянето на пикочна киселина от бъбреците - въпрос на личен избор, краката са си ваши :)
- Анонименнаправи своята регистрация в gotvach.bgпреди 8 години
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest