Анонимен
Чирак
Моята стенаРецепти10Снимки3СтатииСъветиКоментари12Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки810
- Анонименсготви: Сочен маринован бекон на скарапреди 6 години, преди 6 годиниСочен маринован бекон на скара20.07.2018Свинско месо
- Анонименсготви: Пълнени чушки с яйца и сиренепреди 6 годиниПълнени чушки с яйца и сирене25.10.2018Пълнени чушки
- Анонименгласува за: Печени свински гърди с кожичкапреди 6 години, преди 6 годиниПечени свински гърди с кожичка26.04.2022Ребърца
- Анонименгласува за: Сочен маринован бекон на скарапреди 6 години, преди 6 годиниСочен маринован бекон на скара20.07.2018Свинско месо
- Анонименсготви: Печени свински гърди с кожичкапреди 6 години, преди 6 годиниПечени свински гърди с кожичка26.04.2022Ребърца
- Анонименсготви: Печен лефер във фолиопреди 6 годиниПечен лефер във фолио01.04.2017Лефер
- Анонименгласува за: Печен лефер във фолиопреди 6 годиниПечен лефер във фолио01.04.2017Лефер
- Анонименгласува за: Шаран с морска сол на фурнапреди 6 годиниШаран с морска сол на фурна07.01.2017Печена риба
- Анонимендобави коментар към: Шаран с морска сол на фурнапреди 6 годиниШаран с морска сол на фурна07.01.2017Печена рибаИ още един въпрос - става ли по-солен шарана така изпечен?
- Анонимендобави коментар към: Шаран с морска сол на фурнапреди 6 годиниШаран с морска сол на фурна07.01.2017Печена рибаИзвинете, а не трябва ли да се понамокри морската сол с малко вода!? Мерси за отговора!!!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest