Анонимен
Чирак
Моята стенаРецепти10Снимки3СтатииСъветиКоментари12Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки810
- Анонименсготви: Лесна баница с газирана водапреди 6 годиниЛесна баница с газирана вода26.11.2018Баница
- Анонименгласува за: Гювеч със свински джоланпреди 6 годиниГювеч със свински джолан04.07.2021Гювеч
- Анонименсготви: Гювеч със свински джоланпреди 6 годиниГювеч със свински джолан04.07.2021Гювеч
- Анонименгласува за: Дряновска манджапреди 6 годиниДряновска манджа29.04.2016Манджи
- Анонименсготви: Дряновска манджапреди 6 годиниДряновска манджа29.04.2016Манджи
- Смърфиетадобави снимка към: Паниран кашкавал с галетапреди 6 години
- Анонименсготви: Печена пъстърва на фурнапреди 6 годиниПечена пъстърва на фурна17.09.2018Печена риба
- Анонимендобави коментар към: Оригинална Имамбаялдъпреди 6 годиниОригинална Имамбаялдъ17.05.2013ЗапеканкиЗа морков и чушка не знам да се слагат. Патладжаните се пържат с много ЗЕХТИН. После в същия зехтин се пържи лукът и настърганите домати. Без вода. Пържи се до сгъстяване.
- Анонимендобави коментар към: Оригинална Имамбаялдъпреди 6 години, преди 6 годиниОригинална Имамбаялдъ17.05.2013ЗапеканкиРецептата не е лоша, но доматите са малко. Водата е абсолютно излишна. По принцип оригиналната рецепта е до колкото знам редено - ред патладжани, ред домати със лук, а не се пълнят цели патладжани. Между всеки ред се ръси магданоз и чесън. Завършва се с домати, пече се до мазнина. Яде се студено.
- Анонименгласува за: Оригинална Имамбаялдъпреди 6 годиниОригинална Имамбаялдъ17.05.2013Запеканки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest