Елена
Новак
Моята стенаРецепти34Снимки45Статии1СъветиКоментари2Форумни темиПостове във форума4За менИзпрати съобщениеточки554
- Еленасготви: Вкусни банички на тиган за 15 минутипреди 6 години Вкусни банички на тиган за 15 минути15.06.2017Баница на тиган
- Еленасготви: Бухтички с кисело млякопреди 6 години Бухтички с кисело мляко10.05.2016Бухти
- Еленасготви: Сиренки страхотияпреди 6 години Сиренки страхотия26.04.2021Сиренки
- Еленасготви: Бърза разядкапреди 6 години Бърза разядка02.02.2017Разядки
- Еленасготви: Вегетариански гювечета с празпреди 6 години Вегетариански гювечета с праз13.03.2017Гювечета
- Еленасготви: Руло Мозайка с печени картофипреди 6 години Руло Мозайка с печени картофи18.11.2017Солено руло
- Еленасготви: Руски Мини Блинипреди 6 години Руски Мини Блини12.07.2018Блини
- Еленасготви: Натурален сок от кайсиипреди 6 години Натурален сок от кайсии20.11.2021Напитки
- Еленасготви: Лютеница по 100-годишна рецептапреди 6 години, преди 6 години Лютеница по 100-годишна рецепта09.11.2021Лютеница
- Еленадобави отговор към форумната тема: Как да опазя орехите от гранясване?преди 6 години Пробвала съм различни видове на съхранение. Винаг почиствям ядките от черупките. Оставях ги хубаво да се изсушат и ги прибирах в 3 литрови буркани на хладно и тъмно, но гранясваха след време и ставаха негодни за консувация. Затова сега намерих друг начин. Почиствам ги, поставям ги в найлонов плик и ги прибирам във фризера. Замразявам ги. Когато ми трябват ги изваждам 15-20 минути предварително и после са готови за консумация.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest