сряда, 23 юли
Как да изпечем зеленчуци във фолио на скара
Кулинарни Съвети

Как да изпечем зеленчуци във фолио на скара

1

Печените зеленчуци на скара могат да бъдат сред любимите вегетариански ястия. Инструкции как да запечем зеленчуци в алуминиево фолио. Лесно и бързо приготвяне на зеленчуци на скара.

1

Грил

Преглед на текстовете касаещи Грил. Намерете всичко, което търсите. Приятно гледане на най-актуалните публикации, класации и съвети касаещи Грил.
 • Грил - Как да почистваме скараКулинарни Съвети

  Как да почистваме скара

  17.10.20130

  Всяко едно домакинство разполага със скара, която се ползва при всеки удобен случай. Тя е практична и пести много време при приготвянето на различни продукти. Понякога почистването ѝ може да е най-досадната част от цялото ѝ използване

 • Грил - Как да почистим скарата и грилаКулинарни Съвети

  Как да почистим скарата и грила

  12.06.20121

  Добре е, като всеки съд или уред за готвене, и грилът да минава основно почистване. За да не ни се налага често да чистим решетъчната скара, може да приложим трик.

 • Грил - Препеченото пилешко е канцерогенноКое за какво е полезно

  Препеченото пилешко е канцерогенно

  27.03.20110

  Най-голяма опасност за здравето крие не пърженото, а приготвено на грил месо. Печенето на пряк огън увеличава риска от развитие на рак.

Какво другите търсят

Полезна информация и съвети на тема Грил. Готвач.бг се старае да въвежда редовно развлекателни материали. Имаш предложение или критика към сайта? Пиши ни, ще се радваме да подобрим и разнообразим актуалната рубрика. Готвач.бг - най-подробният сайт за кулинарни рецепти, правилно хранене. Грил, съвети и класации. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.