неделя, 21 септември
Кайенски пипер за сърце и бърз метаболизъм
Хранене при проблеми

Кайенски пипер за сърце и бърз метаболизъм

0

И след като стана дума за пикантни подправки, трябва да споменем и семена от синап, чесън, кайенски пипер, които помагат на работата на храносмилателния процес, като ускоряват метаболизма.

1

Канела

Списък на публикациите и темите касаещи Канела. Открийте това, което ви трябва. Приятно гледане на най-новите материали, класации и препоръки касаещи Канела.
 • Канела - КанелаПодправки

  Канела

  18.03.20147

  Канелата е кората на канеленото дърво, която се суши и навива на руло за да станат канелени пръчици. Лечебни свойства и ползи на канелата. Канелата се използва в етерични масла и намалява кръвната захар.

 • Канела - Ограничават канелата в сладките - била вредна!Кое за какво е полезно

  Ограничават канелата в сладките - била вредна!

  08.01.20141

  В британската преса излезе информация, че Европейският съюз ще ограничи съдържанието на канела в сладките, които се продават по магазините. Причината е, че приемането на голямо количество от подправката вреди на организма заради кумарина в нея

 • Канела - Приложение на канелатаКое за какво е полезно

  Приложение на канелата

  25.06.20130

  Канелата е известна от древни времена не само с вкусовите си качества и неповторим аромат, но също така и с лечебните си свойства.

 • Канела - Да отслабнем с канелаДиети

  Да отслабнем с канела

  01.02.20132

  Чаена лъжичка канела, добавена в ежедневната диета, определено може да намали апетита ви и да ви помогне да отслабнете. Канелата стимулира храносмилането и създава чувство за ситост.

 • Канела - Полезни свойства на канелатаКое за какво е полезно

  Полезни свойства на канелата

  28.10.20120

  Канелата е използвана не само в сладкарството, а и в алтернативната медицина. Специалисти препоръчват да не слагаме канела на сладкиши, които са пълни с мазнини и захар.

 • Канела - 10 здравословни заместители на захартаКое за какво е полезно

  10 здравословни заместители на захарта

  10.06.20120

  Има ли начин да заместим захарта и то здравословно? ДА! За това ето десет здравословни заместители на захарта. Вижте нашите предложения.

 • Канела - Приложение на канелените пръчициКулинарни Съвети

  Приложение на канелените пръчици

  23.04.20120

  Канелените пръчици се използват за украса на празнични трапези, за ароматизиране на дома, както и за аранжиране на кафе и различни коктейли.

 • Канела - Ароматът на КоледаКулинарни Съвети

  Ароматът на Коледа

  24.12.20110

  С помощта на специални ароматни смески, които можете да направите сами, домът ви ще ухае на Коледа. Помандерите са вековна ароматна традиция в цяла Европа.

 • Канела - Храните-бойци срещу затлъстяванетоКое за какво е полезно

  Храните-бойци срещу затлъстяването

  17.10.20115

  За да поддържаме талия, се подлагаме на глад, който обаче забавя нашия метаболизъм. Защо просто не приемате от храните, така наречени бойци срещу мазнините?

Какво другите търсят

Полезна информация и съвети относно Канела. Готвач.бг се стреми да публикува често развлекателни статии. Имаш предложение или критика към портала? Свържи се с нас, ще бъдем доволни да подобрим и разнообразим нашата рубрика. Готвач.бг - най-подробният сайт за готварски рецепти, правилно хранене. Канела, препоръки и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.