Моите коментари

Да добавя - цацата е прясна, а не замразена. Това е важно!
Благодаря! Наистина станаха страхотни!
Много свежест!!! Браво!!!
Ох, момичета, тези гърнеца ми ги подариха и наистина е много ефектно и вкусно! Може би, че крем карамела е в гърненца и с повечко вода в тавата, а пък и стените на гърненцата по-бавно се нагряват.
Аз увеличих от 170 до 200, след което отново намалих градусите. Може би по ясно трябваше да обясня.
До 200 градуса - зависи каква е фурната. Ако е необходимо, градусите се намалят, за да не заври водата.
Вкусът е между мандарина, портокал, лимон...., абе цитрус.
Евентуално може да го има като плод в Метро, а това съм го донесла от Корфу - там е много популярно.
Радвам се, че Ви се е получила!Мисля, че като престои известно време и блатовете ще омекнат!
Сиренето е около 200 грама. Извинявам се за пропуска!
Аз по принцип съм си фен на яйцата и ястията с тях, така че много ми допадна!
И двете съставки ги има в рецептата.
Снимката е заглавна към чужда рецепта....
Да, получи се много вкусно! Ореховият локум замести ореховите ядки, но по желание, може да се добавят ядки и допълнително.
През годините назад и аз съм изпробвала такава рецепта. Според мен се е получила доста добре. Има приятен цвят и сигурно и вкусът е добър!
Това са шоколадови топчета в плик, обвити в станиол като новогодишни играчки. Продаваха се по празниците в големите магазини.