Веселина Константинова

Автор
Моята стенаРецепти2177Статии260Съвети48Коментари801Форумни теми102Постове във форума503За менИзпрати съобщениеточки62750

Здравейте!
В последно време има толкова много видове и марки краве масло, че често се затруднявам в избора си. Цената не винаги отговаря на качеството. Обикновено използвам немски масла, а от българското харесвам маслото на Домлян.
Хубаво е, когато и процентите на вода са по-ниски.






И аз съм на мнение, че научих много неща! И за да съм в крак, непрекъснато чета, търся, гледам, интересувам се....

Понякога си нося кутийка с храна от вкъщи, друг път си купувам закуска, която обикновено е мазна и след това безкрайно се упреквам, че съм я изяла... 


Разбира се, че естествените аромати! Но не винаги разполагам с такива.

Всеки плод или зеленчук си има своите качества и предимства. Не бих се лишила от никой!

Слагам си по малко зеле в бидон. Държа си го на вилата. Няма как зимата да мине без кисело зеле.

Може би и консервира след това в буркани.

Много ти благодаря! Ще се възползвам от рецептата, дано се получи! Ще снимам и ще покажа!

Като използвам чужди рецепти, са най-вече от от чужди сайтове.

Вили, ще споделиш рецептата...Аз никога не съм консервирала гулия. Имам я на вилата в изобилие, защото сама се развъжда. Цъфти много красиво - като малки слънца.