Моите коментари

Алооо, Даниела!!!! Ква е тая злоба?!? Жената е редактор на сайта, малко повече уважение!!!! Не сте Вие човекът, който ще казва кой да спре и кой не да готви! Големи злобари сте бе!!
Това не е никакъв Болонез! Ква е тая целина, тва прясно мляко, този колбас?!? Ако един италианец види тази рецепта, ще се спука от смях!! Не се излагайте така, моля ви се!!!
Можеш да започнеш от сега! Питай каквото пожелаеш!
Въпреки мнението на някои индивиди в сайта, смея да твърдя, че знам доста неща и винаги съм готова да помагам, ако мога, ако нещо те интересува, пиши на лични
Благодаря ти за хубавите думи, Данче, но и аз имам много да уча, дори и от теб! Това, че работя като готвач, не означава, че знам всичко! Уча се още, въпреки, че ако поискаш мога да ти споделя доста от нещата, които знам! За мен ще е удоволствие! А колкото до похвалата- наистина си я заслужаваш!
Отново перфектна!
Трябва да си любител готвач и никога да не си стъпвал в професионална кухня, сам трябва да си научил всичко, за да може да се явиш в това предаване!
Няма за какво да ми благодариш! Казвам, каквото мисля! Това ястие и тази презентация са наистина достойни за Мастър шеф! В момента тече кастинг- запиши се!
Рецептата е за истински Мастър Шеф! Браво!
Къде Ви са морковите, къде ви е босилекът? Това не са никакви спагети Болонезе!!!
Пропуснала съм да напиша, че захарта се слага при яйчената смес
Щом пишете статии, би трябвало да знаете, че цитирайки даден човек думите му се поставят в кавички!
Какво е айвар?
Златни ръце имаш, Ваня! Честит празник!
Рецептата е страхотна! Аз използвах шприц и ги направих по този начин! Иначе използвах същите продукти!
В оригиналното песто не се слага балсамов оцет! Оригиналното песто се прави със зехтин, не с олио! И не видях нито пармезана, нито кедровите ядки! Това не е абсолютно никакво песто!
Мисля, че статията е добра, но аз достатъчно добре съм описала турската кухня като цяло в моята статия!
За близнаци не съм съгласна! Аз съм Близнаци и обожавам готвенето и кулинарията!