Теодора Мещерова
Помощник Готвач
Моята стенаРецепти136Снимки200Статии74СъветиКоментари229Форумни теми8Постове във форума217За менИзпрати съобщениеточки3849
За повтарящите се рецепти
Сия, изпитваш ли задоволство, когато плюеш хората?!? Така отвътре става ли ти приятно, спиш ли спокойно? Как все на тебе някой ти е крив и все на тебе нещо не ти е наред?!? Не ти позволявам да даваш епитети за рецептите ми! Това, че на теб ти се вижда такова- не значи, че и за другите е така! Писна ми от твоята злобна личност, която само знае да плюе и да се подиграва на хората! Не ти влиза в работата какво, как и защо правя! Престани да се заяждаш с мен, защото наистина ми писна от жалката ти злоба! Каквато и да съм, каквото и да съм направила, нямаш абсолютно никакво право да ме съдиш и да ме плюеш!!! Не се оправдавам! Ама, айде стига вече, че наистина ми дойде до гуша от теб! Не съм ти искала мнението за рецептите ми, ако случайно ми потрябва- ще те уведомя! Хайде със здраве и престани да ме обиждаш и хулиш!!! "Повърнята" както я наричаш ти, а именно зеленият боб с яйцата, мога да ти кажа, че се хареса и се изяде за нула време! Това, че не ти харесва на теб и на злобната ти душица е отделен въпрос! Приключвам темата и ще помоля админ да я изтрие! Ще го помоля също и да спре по някакъв начин тази злоба и тези отвратителни коментари, защото на мен не ми пука, но има хора, които ще се разстроят от пиперливия език на г-жа Рибагина! Не мисля, че подобни коментари като храна за прасета и повърня трябва да се допускат, защото всеки е положил труд за ястието си и тези думи звучат наистина обидно! Никога не съм си позволявала да обиждам нечия рецепта, защото всеки се старае по някакъв начин! А колкото до повтарящите се рецепти- еми извинявайте, ала да имаш пет страничи само с рецепти за питки или три страници само за палачинки ми се струва някак дразнещо! Тестото е едно и също, просто името е друго! Хайде приключвам темата!
Гледам и не вярвам на очите си!
Първо- да се обърна към Мария- коя сте Вие, госпожо, че да казвате кой има право на мнение и кой не?!? Щом сте създали дадена тема- всеки има право да изкаже своето мнение! Второ- Сия- ти ли си най- голямата разбирачка на рецепти в тоя сайт? Като си с много рецепти и снимки, да не си мислиш, че знаеш и можеш всичко? Всеки има право да публикува каквото обича и каквото за него е добре! Щом администраторите са го одобрили- вие тука кво сте седнали да плюете и обиждате рецептите на другите?!? Гледайте си във вашите паници и не се бъркайте в чуждите! Аз, която от толкова време работя като готвач не си позволявам да критикувам, та вие сте се събрали тука и плюете по другите! Нима вие не сте имали такива моменти?!? И аз ги имам- не се хваля, че имам най-добрите рецепти, но не съм тръгнала да плюя по труда на другите! Като не ви харесва толкова- подминавате и готово! И на мен не ми харесва, когато гласуват за мои рецепти или статии с 1-ца, но какво да се прави.. разни хора, разни идеали! Всеки има право на мнение и не е културно да нападате хората, които имат мнение- различно от вашето, както е направила госпожа Марчева по-горе и то с особена злоба... Колкото за Бени, защо нападате жената?!? Така е искала да сложи крутоните- така ги е сложила! Коментара на Сия за прасетата е особено грозен и не й прави чест! Та това от мен- нападайте ме, плюйте ме- изобщо не ми пука! Ама моля ви се спрете се с тая злоба- да не вземе да ви стане нещо от толкова злоба и отрова!
Празнувате ли Хелоуин?
Хелоуин е АМЕРИКАНСКИ празник, не български! Защо децата не се обличат като кукери и не си правят кукерски маски? Достатъчно БЪЛГАРСКИ празници имаме, за да празнуваме чуждите!
С участието си в конкурса на Готвач - израснахте ли като кулинари?!
Не знам дали съм израснала като кулинар, защото освен хоби, готвенето е и моя работа. Повечето неща, които съм споделила с вас са научени в кухнята. Онази професионална кухня, в която или готвиш вкусно или гориш. Обичам кулинарията и от този сайт също научих много, за което благодаря на всички вас. Не знам дали съм отговорила точно на въпроса ри, Весе, но това е моето мнение.
С участието си в конкурса на Готвач - израснахте ли като кулинари?!
Аз постоянно чета статии и материали на кулинарна тематика. Обожавам готвенето, но в момента нямам много възможност да готвя за жалост
Къде ще прекарате Нова година?
Честито бебче, Йорданка! Да е живо и здраво!
Къде ще прекарате Нова година?
И аз благодаря
Кой е любимият ви сос?
Болонезе и аматрчана- доматен с лук и бекон
Доволни ли сте от храната в ол инклузив хотелите?
Сия, трета година работя по такива места и съм наясно кое как става. У нас, по хотелите на черноморието почти не се хвърля храна, много от нещата се преработват и стават напълно нови ястия. За да се пестят пари се правят какви ли не неща. А за алкохола и напитките нямам думи.... няма такъв буламач
В очакване на Новата 2017 година - какво меню ще спретнете?
Солена торта за предястие, руска салата, сърмички, може капама, питка с късмети, може и някой изкушаващ десерт
В очакване на Новата 2017 година - какво меню ще спретнете?
Наистина е рано, но тази тема ми хареса и реших да споделя мнение. Вкъщи на нова година винаги двете задължителни ястия са капама и солена торта
Каква е разликата между чорба и супа?
Супата също може да няма застройка, Илияна. На село и викат чорба- в града супа
Какъв вид месо готвите най-често?
Най-вече пилешко и свинско. Телешко готвя много рядко, въпреки че го харесвам
Пушите ли, докато готвите?
Не, не пуша, защото ръцете ми са мръсни и съм прекалено заета, за да мисля за пушене
Слагате ли шапка когато готвите?
Сия, както казваш, че си работила по хотели- знаеш, че там е задължително да носиш шапка, но вкъщи не е задължително, въпреки, че би било добре, за да няма изненади
Слагате ли шапка когато готвите?
Извинявай тогава за грешката. Аз също си връзвам косата с шнола, когато готвя
Слагате ли шапка когато готвите?
Цяло лято носех шапка по време на работа, но вкъщи само си връзвам добре косата
Затруднявате ли се със заглавията на рецептите ви?
Да, доста често ми се случва да не мога дълго време да измисля име, което го няма в сайта. Старая се да не се повтарям с другите и да си измислям интересни и оригинални имена