Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Помощник Готвач

Моите форумни постове

Теодора Мещерова
Обичам да топя вафли в кафе или плодов сок
Теодора Мещерова
Тази с кренвиршите, дето хората седнали и ядат и реват. Голям смях
Теодора Мещерова
Да, обожавам да правя солена торта. Всеки път я правя с различни съставки и става страхотна. Много я харесват и гости и семейство
Теодора Мещерова
Най- често си правя сандвичи с шунка и кашкавал, може и резен домат отгоре. А относно заведенията за бързо хранене, предпочитам да ги избягвам, защото стоките понякога са с доста съмнителен произход.
Теодора Мещерова
Яла съм суджук от конско месо и беше добре на вкус. С червено вино върви много добре
Теодора Мещерова
Моят приятел е хлебар и прави страхотни неща, когато се захване с тях! Готви също и много вкусни ястия.
Теодора Мещерова
Понеже моя мъж обича палачинки, ми подари тиган с керамично покритие и палачинките стават супер
Теодора Мещерова
Обличам се, както ми харесва, най- често спортно- елегантно
Теодора Мещерова
Благодаря ви, момичета, че споделихте вашето мнение. Аз от малка гледам кулинарни предавания, особено чичо Рудолф и Жак Пепен. Това са си виртуози в кулинарията
Теодора Мещерова
Всеки заслужава награда за труда си. Аз лично имам доста статии и рецепти и се надявам скоро да спечеля нещичко. Сайта е страхотен, но както казах, това състезание не ми допада. Всеки се труди и всеки заслужава награда
Теодора Мещерова
Може да се дават награди и за определен брой рецепти и статии качени за месеца
Теодора Мещерова
Сия, ще прощаваш, но не всеки има свободното време да се състезава! Аз трябва да спя пред лаптопа, че да изкарам 3000 точки примерно! През месец печелите едни и същи! Айде, дайте път малко и на другите! Колкото и рецепти или статии да кача, все не мога да се класирам за награда, а някои имат вече по 3-4. Мисля, че това не е справедливо! Всеки полага някакъв труд и всеки заслужава награда! По-добре бавно, но славно са казали хората! Какво е това бързане всеки месец някой да изпревари другия! Все едно сме деца- аз имам по-хубава играчка от твоята или аз направих по-хубава рисунка! Всички сме тук, за да се разтоварим от сивото ежедневие, да научим нещо, да споделим нещо, а не да бързаме и да припираме кой ще спечели еди си коя награда! Нищо лично, хубав ден!
Теодора Мещерова
Сия, първо да ти благодаря за критиката. Не я приемам като такава, а като поука. Второ, относно удивителните знаци- аз така си пиша! Трето, относно кулинарните групи и чуждите снимки- си права. Но вече си взех поука и ще качвам само мои си неща. За свободното време съм съгласна, защото ако случайно не си забелязала почти цяло лято не съм публикувала нищо, просто защото наистина работех като готвач в един хотел и нямах никакво време! А, рецептите, които качих наскоро- повечето са научени там и за това ги споделих с вас. Наистина няма нищо лошо да печелиш награди, но мисля, че трябва да има и поощрение за тези, които не могат да се класират за награда, но също полагат труд! В крайна сметка мисля, че е правилно да качиш рецепта и снимка, на това, което си сготвил на момента, а не да готвиш, да снимаш и да качиш когато искаш. Този вариант също е добър, но аз предпочитам, когато сготвя нещо и снимката се получи да го кача веднага! Може и да е грешка, защото не винаги ми се занимава, а за да спечелиш награда, трябва да качваш всеки ден. Когато нямам рецепти за качване, наблягам повече на статиите. Имам 16 статии, които са одобрени за миналия месец и това също е труд, който мисля, че трябва да се поощри.
Теодора Мещерова
Веси, съгласна съм напълно с теб! Трябва ли на ден да сготвим по 15 неща, които едва ли ще изядем, само и само да ги качим тук? Или какъв е смисъла да направиш нещо, да го снимаш и да не го качиш? Хубавите идеи се раждат на момента и на момента трябва да се качват! Ние, които не сме чак толкова активни или просто нямаме толкова време да сме активни ще си гледаме отстрани как другите печелят през месец награди. Многото стоене пред лаптоп или таблет уврежда очите, но някои хора явно това не ги притеснява, щом стоят денонощно пред тях и трупат точки!
Теодора Мещерова
Йорданка, ако става дума за мен- понесох си наказанието и сега съм чиста! Вярно е, че не постъпих добре, но в крайна сметка всеки греши и после си носи отговорността! Мисля, че тази тема е приключена! Статиите, които съм написала са си лично мои, както и рецептите, освен тези, за които се провиних и за които си понесох последиците! Тук не става дума за мен, а за идеята на админите, която мисля, че е доста справедлива! Хубава вечер!
Теодора Мещерова
Моника, точно това казах и аз! Някои хора си готвят, снимат, но не качват, за да може, когато им е удобно да качват и да минат напред, а ние да се чудим как да вземем някоя точка! Най-правилно според мен е да се направи така, че да се публикува в деня, в който ястието е приготвено! Мисля, че е справедливо!
Теодора Мещерова
Както казах преди, ще го кажа и пак- нека има поощрение за определен брой качени статии или рецепти за месеца. И знам, че не е тук мястото, но искам да попитам дали ще направите гласуването на статиите видимо?
Теодора Мещерова
Към Наталия- нито мрънкам, нито търся вратички. Просто си изказвам мнението! Всеки има право на това, мисля? Когато готвите и снимате дадена рецепта, защо не я качите на момента? Дали сега или после, каква е разликата? Много високомерно прозвуча това да седим и да гледаме- ми то за какво са ми тия точки в крайна сметка? Да си ги трупам като зимнина и просто да си стоят на стената ми! Вили беше попитала дали се обезсмисля труда ни- казах го тогава, ще го кажа и сега- щом трупаме точки, които ще ни трябват евентуално, ако някога спечелим нещо- да, обезсмисля се! В крайна сметка не винаги човек има възможност да качи нещо! Когато бях поканена да се регистрирам тук, го направих с радост, защото си мислех, че всяко нещо тук се оценява и се поощрява! Ала сега, като гледам как почти едни и същи през месец си печелят наградите се чудя за какво да се боря, при положение, че накрая друг ще обере лаврите?