Теодора Мещерова

Помощник Готвач
Моята стенаРецепти136Статии74СъветиКоментари229Форумни теми8Постове във форума217За менИзпрати съобщениеточки3849

Така, публикувам тази форумна тема, защото се дразня, когато трият моя рецепта под предлог, че в сайта имало много такива, а има потребители с едни и съши рецепти с различни имена! Има хора със сто рецепти за питки и със сто рецепти за палачинки, но с различни имена!
Е, не знам дали ще ме плюете и не ме интересува, но питам аз това справедливо ли е спрямо останалите? Справедливо ли е да се качват рецепти с по два продукта, а наистина стойностните да се отхвърлят?

Случвало ли ви се е, когато дадено ястие или кекс преди да ги подложите на термична обработка да не стане точно това, което очаквате и вместо да хвърляте продуктите да ги превърнете в нещо ново и вкусно? 


Опишете една ситуация от вашият кулинарен опит, в която сте мислели, че сте на стрес тест. 


Какво правите, когато искате да сготвите нещо, а нищо не ви идва на ум? С какво се вдъхновявате?

Предполагам, че всяка от вас гледа кулинарни предавания. Какво мислите за тях? Аз например, не само от работата ми като готвач, но и от тези предавания научих много. Какво е вашето мнение, има ли рецепта, въпреки всичките й подправки и съставки, които може да не се намират у нас, която сте искали да сготвите? 


Аз примерно готвя често пилешка супа, защото я обожаваме с мъжа ми! Споделете и вашите любими рецепти! 
