Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Много благодаря за доброто описание и съветите! Поздрави :)
Анонимен коментира:
Здравейте, а с шприц с голям накрайник няма ли да се получат формички?
Анонимен коментира:
А кои кори имате предвид като казвате "от дебелите"?! Благодаря!
Анонимен коментира:
Чудя се едно пакетче мая /от 40 гр./. не е ли много за 1 кг. брашно?
Анонимен коментира:
Много ми хареса как се получиха. Само, че аз добавих и половин чаша вода....защото още като прибавях брашното стана ясно, че течността няма да ми стигне. Благодаря!
Анонимен коментира:
До колкото съм гледала тв предавания с тази рецепта, не смачкваха картофите с вилица, а Джейми ги натискаше с дланта си.... и това правеше още преди да ги запече с цел разпукване, поемане на подправките и получаване на хубава коричка....
Анонимен коментира:
Не си играя да ги бланширам - просто както са наредени в тавата се запичат във фурната за 15 минути /без плънката/, после слагаш плънката и печеш до готовност. Пълнежа търпи всякакви вариации и подправки - лук, чесън, моркови, домати, шунка, копър, риган, кимион, чер.пипер...5 минути преди края и настърган кашкавал за разкош :)))
Анонимен коментира:
Навиваме ги на ролца с плънка от намачкано сирене с малко кисело мляко и подправки.
Анонимен коментира:
Здравейте, а колко газирана вода се слага и само отгоре ли?! Баничките изглеждат много апетитни и сочни /за разлика от тези, които съм правила по подобна технология и са били много сухи/. Поздравления!
Анонимен коментира:
Правих я веднъж преди години, но нещо не ми се получи много добре. Корите ми се разкашкаха и стана като някаква попара на вид. Може би трябва да пробвам с домашна юфка, която е по-плътна. Помня, че сложих и масло в крема - за стягане и за вкус.
Анонимен коментира:
Ох, и на нас са ни любими във всякакви цветове и вариации на плънки.... Но пробвайте да ги направите с червени камби....нямат равни :)))
Анонимен коментира:
Скоро не бях виждала по-апетитно нещо! Поздравления за снимките и самата баница! Непременно ще я пробвам при малко повече свободно време.