Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен

Новак
Моята стенаРецептиСтатииСъветиКоментари12Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки13
Анонимендобави коментар към: Бухнала погачапреди 9 години
Бухнала погача30.08.2018Чудя се едно пакетче мая /от 40 гр./. не е ли много за 1 кг. брашно?
Анонимендобави коментар към: Меки мъфини със сирене и кашкавалпреди 9 години
Меки мъфини със сирене и кашкавал15.11.2021Много ми хареса как се получиха. Само, че аз добавих и половин чаша вода....защото още като прибавях брашното стана ясно, че течността няма да ми стигне. Благодаря!
Анонимендобави коментар към: Печените картофки на Джеймипреди 9 години, преди 9 години
Печените картофки на Джейми15.11.2021До колкото съм гледала тв предавания с тази рецепта, не смачкваха картофите с вилица, а Джейми ги натискаше с дланта си.... и това правеше още преди да ги запече с цел разпукване, поемане на подправките и получаване на хубава коричка....
Анонимендобави коментар към: Тиквички с яйце и сирене във фурнапреди 9 години
Тиквички с яйце и сирене във фурна11.01.2016Не си играя да ги бланширам - просто както са наредени в тавата се запичат във фурната за 15 минути /без плънката/, после слагаш плънката и печеш до готовност. Пълнежа търпи всякакви вариации и подправки - лук, чесън, моркови, домати, шунка, копър, риган, кимион, чер.пипер...5 минути преди края и настърган кашкавал за разкош :)))
Анонимендобави коментар към: Мариновани печени тиквичкипреди 9 години
Мариновани печени тиквички21.01.2023Навиваме ги на ролца с плънка от намачкано сирене с малко кисело мляко и подправки.
Анонимендобави коментар към: Хрупкави рулца от фини корипреди 9 години
Хрупкави рулца от фини кори17.03.2016Здравейте, а колко газирана вода се слага и само отгоре ли?! Баничките изглеждат много апетитни и сочни /за разлика от тези, които съм правила по подобна технология и са били много сухи/. Поздравления!
Анонимендобави коментар към: Торта Наполеон с готови корипреди 9 години
Торта Наполеон с готови кори18.03.2017Правих я веднъж преди години, но нещо не ми се получи много добре. Корите ми се разкашкаха и стана като някаква попара на вид. Може би трябва да пробвам с домашна юфка, която е по-плътна. Помня, че сложих и масло в крема - за стягане и за вкус.
Анонимендобави коментар към: Мързелива къпана баницапреди 9 години
Мързелива къпана баница12.06.2016Скоро не бях виждала по-апетитно нещо! Поздравления за снимките и самата баница! Непременно ще я пробвам при малко повече свободно време.
Анонименнаправи своята регистрация в gotvach.bgпреди 9 години
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest