Моите коментари

Много са вкусни! И аз ги правя по описаната рецепта! Само дето не бях чувала, че ги наричат клюкарки! :) :) :)
Севдалина, и аз бях изправена пред същата питанка. Живея в провинцията, в града ни има биомагазин, но там сироп от кафяв ориз липсваше. Купих необработен кафяв ориз, импровизирах и ми се получи някакъв заместител. Рецептата съм я качила тук.
Неее, не е извито... Прилича на змиорка. Аз ги извих, че да ми се хванат в тигана.
Станислава, честно казано, бях скептично настроена докато приготвях сместта за блата. Хареса ми. Надмина ми очакванията!
Станислава, и на мен ми харесва, но не го хапвам всекидневно...
Благодаря сърдечно за оценката!
Не всеки харесва синьо сирене. Опитайте с друго - пушено или топено например.
Рецептата идеално пасва за тези, които се хранят ниско въглехидратно.
Добра е рецептата, наистина, но и аз сложих само 1/2 лъж захар.
Фен съм на тази разядка. Тя е алтернатива след летния вариант на червена чушка пълна със сиренце.
Много добра рецепта - доволна съм от резултата!
Уникално вкусна и много харесвана гозба у дома!!!
Била съм масло само от каймак на прясно и само от каймак на кисело мляко. Сега попадам на този вариант - и от прясно, и от кисело. Ще се пробва. Количеството на водата, което сте посочила обаче не е ли малко?
Получи се добре с фъстъчен тахан. Хареса ми! :)
Администратор, не искам да споря, но правя въпросния Катък с печени чушки, със абсолютно същите упоменати продукти в рецептата. Същите! :) Харесва ми обаче, да променям от части технологията на самата рецептура и да я представя на трапезата( почти винаги )в по-различна визия. Цял живот работя в кухни и гарантирам, че една рецепта, сготвена от двама(трима, пет...)готвача, ще изглежда винаги различно! Поздрави!
Добавих две снимки на разядката по рецептата, така и не разбрах защо не бяха одобрени?!... Не ми е за точките, но не ми стана ясно възоснова на какво точно ми бяха изтрити?!... Зорица, вие на какво мнение сте?
Тази разядка често присъства на домашната трапеза!