Моите коментари

Прочетете отново рецептата, моля. Калмарите се готвят на бавен огън! Гарантирам, че няма да "станат на гума".
Зори, 3 с.л. с връх брашно приблизително са достатъчни за сахан(16см.).
Получи се добре! Бих добавила следващия път още половин пакетче желатин.
Не, не съм сгрешила пропорциите. Тестото наистина става много меко и лепнещо, - точно такова трябва да бъде! Затова с него се работи бързичко и с добре намазнена ръце! Неслучайно съм публикувала снимки на тестото в купата- да се види как точно трябва да изглежда на вид.
Супер е рецептата! Приготвям от години лютеницата по този начин!
Бисквитите не съдържат захар и бяло брашно.
Незнаех, че е толкова лечебна райската ябълка!
Пропуснала съм да напиша в рецептата ЯБЪЛКИ - 300 гр Извинете ме, моля!
Зорница, много се хареса на цялото семейство! Спорна торта си е!
Христо Славейков, благодаря за положителния отзив!
На снимката доста добре изглежда хлебчето. Бихте ли добавили в готов вид на печивото - блокове, грамажи... Благодаря!
Аз нямам халогенни фурна. Приготих мусаката в кукъра и след това прехвърлих в тавичка и я запекох заедно със заливката в обикновена фурна. Получава се добре!
И как всъщност да се използва толкова полезната костилка на авокадото???
Много вкусна салатка, направо за надяждане. Лично аз намалих солта в дресинга.
Получи се! Благодаря за идеята!
Един практичен и любим сладкиш от едно време.
Фаворит ми е вода с канела и мед вечер преди лягане