Моите коментари

Христо Славейков, благодаря за положителния отзив!
На снимката доста добре изглежда хлебчето. Бихте ли добавили в готов вид на печивото - блокове, грамажи... Благодаря!
Аз нямам халогенни фурна. Приготих мусаката в кукъра и след това прехвърлих в тавичка и я запекох заедно със заливката в обикновена фурна. Получава се добре!
И как всъщност да се използва толкова полезната костилка на авокадото???
Много вкусна салатка, направо за надяждане. Лично аз намалих солта в дресинга.
Получи се! Благодаря за идеята!
Един практичен и любим сладкиш от едно време.
Фаворит ми е вода с канела и мед вечер преди лягане
Тайната е в сача!
Kristine, освен с мед съм го правила и със сладко от смокини. Въпрос на вкус.
Времето за печене зависи от мощността на самия уред.
Радвам се, че ви е допаднала рецептата!
Дони Ники, пробвайте я, ще ви хареса.
Благодаря за положителния отзив!
Даниела, самата рецепта търпи промени, така че смело заменяйте брашната. Импровизирайте.
Една от любимите ми рецепти от Зоната. Само че, аз ги пека във фрайера. Много ги харесвам!
Хубава балансирана закуска. За тези които искат да знаят -мекичките са за 2БПВМ