Величка Щърбанова

Мастър Шеф
Величка Щърбанова коментира:
Христо Славейков, честит да е Никулден! Живи и здрави!
Няма причина да не се получи и на грил тиган.
Благодаря!
Величка Щърбанова коментира:
Прочетете отново рецептата, моля. Калмарите се готвят на бавен огън! Гарантирам, че няма да "станат на гума".
Величка Щърбанова коментира:
Зори, 3 с.л. с връх брашно приблизително са достатъчни за сахан(16см.).
Величка Щърбанова коментира:
Получи се добре! Бих добавила следващия път още половин пакетче желатин.
Величка Щърбанова коментира:
Не, не съм сгрешила пропорциите. Тестото наистина става много меко и лепнещо, - точно такова трябва да бъде! Затова с него се работи бързичко и с добре намазнена ръце! Неслучайно съм публикувала снимки на тестото в купата- да се види как точно трябва да изглежда на вид.
Величка Щърбанова коментира:
Супер е рецептата! Приготвям от години лютеницата по този начин!
Величка Щърбанова коментира:
Бисквитите не съдържат захар и бяло брашно.
Величка Щърбанова коментира:
Незнаех, че е толкова лечебна райската ябълка!
Величка Щърбанова коментира:
Благодаря за оценката!
Величка Щърбанова коментира:
Пропуснала съм да напиша в рецептата ЯБЪЛКИ - 300 гр
Извинете ме, моля!
Величка Щърбанова коментира:
Зорница, много се хареса на цялото семейство! Спорна торта си е!
Величка Щърбанова коментира:
Христо Славейков, благодаря за положителния отзив!
Величка Щърбанова коментира:
На снимката доста добре изглежда хлебчето. Бихте ли добавили в готов вид на печивото - блокове, грамажи... Благодаря!
Величка Щърбанова коментира:
Аз нямам халогенни фурна.
Приготих мусаката в кукъра и след това прехвърлих в тавичка и я запекох заедно със заливката в обикновена фурна. Получава се добре!
Величка Щърбанова коментира:
И как всъщност да се използва толкова полезната костилка на авокадото???
Величка Щърбанова коментира:
Много вкусна салатка, направо за надяждане. Лично аз намалих солта в дресинга.
Величка Щърбанова коментира:
Един практичен и любим сладкиш от едно време.