Моите коментари

Допусната грешка. Извинете! 30гр. рожково брашно
Интересни факти публикувате! Моля, пратете на лично съобщение линкове, където мога да прочета повече по въпроса(относто престояването на ориза 12ч. в хладилник преди консумация). Поздрави!
Напитките на гладно ли се приемат? Някой пробвал ли е?
Обичам орехи и тъкмо бях купила попаднах на рецептата. :) Вместо зехтин сложих кокосово масло. Стана ч-у-д-е-с-и-я!!!
Днес е празник и на всички, които действат в Готвач.бг Честит ни празник, колеги!❤
Добра идея е и със пресен колбас и масло! Бих опитала!
Класика! Това да го ям цяло лято и не ми омръзва!
И за в термос става даже! :D
Дани, таман за торта Сахер си е рецептата! Незнам защо все свързвам кайсиевия мармалад с тази торта?! .... :D :D :D
Това е масло! В магазина е вятър работа, та колкото и прехвалено да е то. И аз всяка седмица си приготвям, но го бия на ръка в три литров буркан. Пред телевизора.... :)
Като почитател на сладко-соления вкус пиша отлична оценка за рецептата!
Предложеното количество за сутрешно смути за една порция ли е?!? .....
Такава красота! Грабнаха ми очите!
Днес на Велики Четвъртък ще боядисвам, нали ще съм именица. :) Каквото и да правя, както и да струвам, все има пукнати... Мисля си, че има значение и самата черупка на яйцата освен тарикатлъците при варенето. ;)
Пропуснала съм в рецептата 3-4 бр. печурки, които се нарязват на филийки и се запържват заедно с лука и моркова. Моля да ме извините!
По- хубаво от домашното няма. Харесва ми!
Наистина е непретенциозна и много бърза за направа! Аз я правя често и се харесва на всички!
Много са вкусни! И аз ги правя по описаната рецепта! Само дето не бях чувала, че ги наричат клюкарки! :) :) :)