Моите коментари

Krasi Vangelov коментира:
Да,определено е много витаминозно,полезно и бързо,спор няма.Само споделям мнение че да намачкаш банан и да го смесиш с портокалов сок не ми изглежда като "рецепта" точно,а и за да бъда честен докрай ще кажа че снимката не ми допадна .Но нека има от всичко,да...това че аз мисля така не значи нищо,вероятно рецептата ще е полезна за много хора.Приятен ден.
Krasi Vangelov коментира:
Простете но това нещо незнам дали може да се нарече "рецепта".
Krasi Vangelov коментира:
Страхотна визия.Браво!
Krasi Vangelov коментира:
Мария,ще се пробвам.На мен ми изглеждаше сложно най вече защото нямам опит при сладкишите и кремовете.Но винаги има първи път и знае ли човек,може да имам скрит талант :))Благодаря ти за съветите.
Krasi Vangelov коментира:
Мария по ваша вина ще взема да стана сладкар ;) Не съм много по десертите но този ме разби.Ще се пробвам някой ден но дали ще го докарам незнам. Супер рецепта!
Krasi Vangelov коментира:
Браво за аристичното изпълнение!Произведение на изкуството.Може да сме имали пререкания с теб преди но което си е хубаво си е и си го казвам.което не ми харесва също ;) Поздравления за труда и красивата рецепта.
Krasi Vangelov коментира:
Много интересна идея.Допада ми и нямам търпение да я пробвам.Поздравления.
Krasi Vangelov коментира:
Всичко добре,ама този кашкавал май не му е там мястото..
Krasi Vangelov коментира:
Супер салатка.Благодаря.
Krasi Vangelov коментира:
Браво за оригиналната идея!
Krasi Vangelov коментира:
Рецепти,които се повтарят има много в сайта,но тази определено не е от тях.Трябваше да измислите друга,по стойностна критика,защото тази не върви. ;)
Krasi Vangelov коментира:
Всъщност на другите снимки фасул се вижда,но се чудя как е останал цял.
Krasi Vangelov коментира:
Като цяло замисъла за такова ястие не е лош.Има грешка в изпълнението обаче.Първо пържите каймата,после Лука,а би трябвало да е обратното,защото докато ви омекнат зеленчуците,каймата ще се препържи.Да не говорим,че после и предстои и още една термична обработка при която направо ще стане на каша за още 10 Мин на котлон и после още 40 Мин на 180-200 гр във фурната.С фасула става нещо подобно.Веднъж сварен,после пак 40 минути във фурната на висока температура.Всичко би станало на каша,както и се вижда на снимката.Всъщност фасула даже не се вижда,нито каймата.
Krasi Vangelov коментира:
Това Заря е рецепта не толкова за пържени картофи,а за идея за сосове,с които да бъдат комбинирани.Дори и самите картофи не са точно и само пържени,но вие разбира се дори не сте прочели рецептата!
Krasi Vangelov коментира:
Много хубава декорация,браво.
Krasi Vangelov коментира:
Заря@ и Лила можете ли да обясните какво не ви хареса на рецептата ми?Неможете,знам.Но аз да питам,де ;)
Krasi Vangelov коментира:
Албена зарадва ме ,че си ги приготвила и си доволна.Супер изглеждат,видях сега снимките ти.Това че са по дебели няма значение,по пухкави са сигурно така!