Нищо общо със семифредо.Това е чийзкейк.Семифредо е полу сладолед ,дори от италиански в превод означава това,замразява се във фризер,но не до степента на сладоледа а се сервира по отпуснат.С тези сирена и желатин и стягане в хладилник-абсолютен чийзкейк.Нещо бъркате грубо имената на сладкишите.
Да разбира се,може да се експериментира със плънката.Кедровите ядки си вървят много във комбинация със спанак,но който не ги харесва може да ги замени с друго.
Да,аз и на 150 градуса да пека пак ми завира водата и става на шупли и направо съм се отчаял.Затова като прочетох 200 градуса и се озадачих.Може фурната ми да не е наред,незнам.
Тя презентацията е чудесна,но описанието е твърде нищожно да не кажа никакво.Подгответе,овкусете,сервирайте,точка.То верно,че една салата какво толкова да и описваш,но все пак!
Моите коментари