Моите коментари

Krasi Vangelov коментира:
Нищо общо със семифредо.Това е чийзкейк.Семифредо е полу сладолед ,дори от италиански в превод означава това,замразява се във фризер,но не до степента на сладоледа а се сервира по отпуснат.С тези сирена и желатин и стягане в хладилник-абсолютен чийзкейк.Нещо бъркате грубо имената на сладкишите.
Krasi Vangelov коментира:
Много вкусно и добро,но за сос бешамел с кисело мляко и яйца не бях чувал.
Krasi Vangelov коментира:
Канела в зелен фасул? Интересно. Нямам търпение да пробвам.
Krasi Vangelov коментира:
Сметаната не се ли разбива с миксер?В блендера ще стане ли пухкава?
Krasi Vangelov коментира:
Ако и за това трябва да ви се дават обяснения,срамота.
Krasi Vangelov коментира:
Естествено,че оригиналната карбонара е БЕЗ гъби!
Krasi Vangelov коментира:
Исках да дам 2 звезди,а излезнаха 5 ,някакво объркване стана.Рецептата не е за 5,поне вида на багетите.
Krasi Vangelov коментира:
Не ви са се получили багетите....От снимката се виждат глетави топки тесто,но не и френски багети.
Krasi Vangelov коментира:
Благодаря ви Теодора,превъзходни снимки!
Krasi Vangelov коментира:
Сладкишът изглежда убийствено вкусен.Браво!
Krasi Vangelov коментира:
Да разбира се,може да се експериментира със плънката.Кедровите ядки си вървят много във комбинация със спанак,но който не ги харесва може да ги замени с друго.
Krasi Vangelov коментира:
Хайде пробвайте тогава да направите майонеза с миксер и тогава пишете!
Krasi Vangelov коментира:
Има много апетитен вид.Поздравления!
Krasi Vangelov коментира:
Аз нямам намерение да ви редактирам рецептата.
Krasi Vangelov коментира:
Да,аз и на 150 градуса да пека пак ми завира водата и става на шупли и направо съм се отчаял.Затова като прочетох 200 градуса и се озадачих.Може фурната ми да не е наред,незнам.
Krasi Vangelov коментира:
Тя презентацията е чудесна,но описанието е твърде нищожно да не кажа никакво.Подгответе,овкусете,сервирайте,точка.То верно,че една салата какво толкова да и описваш,но все пак!
Krasi Vangelov коментира:
На 200 градуса не е ли много да се пече крем карамел?
Krasi Vangelov коментира:
Подходяща коледна декорация в тон със зимната приказка навън ;)