Моите коментари

Krasi Vangelov коментира:
Да,сега разбирам.Благодаря за обяснението.
Krasi Vangelov коментира:
Аз ли нещо се бъркам ,къпините не са ли черни по принцип?Не бях виждал червени къпини.Иначе кексът изглежда вкусен,поздравления.
Krasi Vangelov коментира:
Изглежда много добре.Браво!За да стане така пухкава содената питка се иска майсторлък!
Krasi Vangelov коментира:
Тази салата направо си плаче за едно питие.Много хубава.
Krasi Vangelov коментира:
Това руло и другото от по горе са ви едни и същи..Хубави са рецептите иначе,но не мисля че е честно.
Krasi Vangelov коментира:
Рецепта за бадемово шоколадов блат,но не и торта е това.Вие сте го заляли с нещо,но не пишете какво-всеки с каквото искал да го направил,ами тогава Що за рецепта.И какво и е свети валентинското?
Krasi Vangelov коментира:
Със сигурност всяко ястие ще стане по вкусно с тази подправка!
Krasi Vangelov коментира:
Благодаря.Аз под “ако знаете” имах предвид да не е някоя подправка в пакетче,тип “универсална подправка” на които понякога не поглеждаме какво точно съдържат.Името домашна предполага,че ще е приготвена в домашни условия но напоследък често срещаме пакетирани продукти на пазара с надпис “домашно”,та незнаех дали не е някоя нова на пазара която да не съм пробвал.Благодаря за отговора.
Krasi Vangelov коментира:
Страхотно вкусна гозба изглежда,браво.Бихте ли ми пояснили какво представлява тази домашна подправка и какво съдържа ако знаете?Благодаря предварително.
Krasi Vangelov коментира:
А откъде идва името на кекса като Бъркан?Има ли кекс който да не е бъркан?Това е обикновен кекс,но много небрежно описан.На колко градуса се пече и колко време не сте си направили труда да напишете даже.
Krasi Vangelov коментира:
Браво!Чудесна рецепта,която нямам търпение да пробвам.Когато видях заглавието си помислих,че е поредната обикновена рецепта ,но с гръмко име .Обаче като се заточетох видях че не така.Заинтригуван съм.
Krasi Vangelov коментира:
Какъв е подсладителя?
Krasi Vangelov коментира:
Рулото е хубаво,но това не е дулсе де лече,а обикновено кондензирано мляко.За да стане дулсе де лече трябва да се вари много повече време и да стане “гъсто и кафяво”,а вие пишете че “не трябвало” да покафенее и да се сгъсти.Простете ако греша.
Krasi Vangelov коментира:
Благодаря,Соня.Много сте мила.Ще си запиша час за очен лекар!
Krasi Vangelov коментира:
Много апетитно!
Krasi Vangelov коментира:
В описанието на рецептата съм написал извара вместо рикота,тъй като и двете са сходни и могат да се заместят едно с друго.