Да,определено е много витаминозно,полезно и бързо,спор няма.Само споделям мнение че да намачкаш банан и да го смесиш с портокалов сок не ми изглежда като "рецепта" точно,а и за да бъда честен докрай ще кажа че снимката не ми допадна .Но нека има от всичко,да...това че аз мисля така не значи нищо,вероятно рецептата ще е полезна за много хора.Приятен ден.
Мария,ще се пробвам.На мен ми изглеждаше сложно най вече защото нямам опит при сладкишите и кремовете.Но винаги има първи път и знае ли човек,може да имам скрит талант :))Благодаря ти за съветите.
Мария по ваша вина ще взема да стана сладкар ;) Не съм много по десертите но този ме разби.Ще се пробвам някой ден но дали ще го докарам незнам. Супер рецепта!
Браво за аристичното изпълнение!Произведение на изкуството.Може да сме имали пререкания с теб преди но което си е хубаво си е и си го казвам.което не ми харесва също ;) Поздравления за труда и красивата рецепта.
Като цяло замисъла за такова ястие не е лош.Има грешка в изпълнението обаче.Първо пържите каймата,после Лука,а би трябвало да е обратното,защото докато ви омекнат зеленчуците,каймата ще се препържи.Да не говорим,че после и предстои и още една термична обработка при която направо ще стане на каша за още 10 Мин на котлон и после още 40 Мин на 180-200 гр във фурната.С фасула става нещо подобно.Веднъж сварен,после пак 40 минути във фурната на висока температура.Всичко би станало на каша,както и се вижда на снимката.Всъщност фасула даже не се вижда,нито каймата.
Това Заря е рецепта не толкова за пържени картофи,а за идея за сосове,с които да бъдат комбинирани.Дори и самите картофи не са точно и само пържени,но вие разбира се дори не сте прочели рецептата!
Албена зарадва ме ,че си ги приготвила и си доволна.Супер изглеждат,видях сега снимките ти.Това че са по дебели няма значение,по пухкави са сигурно така!
Моите коментари