Това може да се нарече ябълков тарт ,но не и флан,тъй като флан е кремообразен десерт от типа на крем карамел на основата на яйца.Във вашата рецепта няма нито едно яйце и по нищо не прилича на флан.Моля бъдете точни във поставянето на наименованията на рецептите си,защото както виждам и администраторите не следят за това.
Ориз басмати,соев сос и агнешки дреболии,нещо не ми се връзва.По принцип не е лошо да имаме иновативни идеи,но това не ми допада.Технологията на приготвяне също не ми се вижда удачна-оризът няма нужда от толкова дълга топлинна обработка,ако ще се пече впоследствие,не би трябвало да се сварява напълно.
Уникално вкусен и ароматен се получи козунака!Вместо кора от цял портокал сложих половинка от лимон и половинка от портокал.Утре смятам да повторя,защото този почти изчезна още топъл. :)
Моите коментари