Виждам,че побързахте да бутнете рейтинга на рецептите ми от яд :) .Явно тук човек неможе да изкаже мнение,защото е пълно с леснообиждащи се комплексирани хора,които на секундата тръгват да отмъщават.Ами,успех!Щом ще играете по мръсен и нечестен начин,и другите хора ще го видят,освен ако не ги е страх да си кажат,понеже и на тях ще идете да им бутнете рейтинга на рецептите.Ако и аз съм като вас също може би сега трябва да ида да ви дам по една звезда на всичките ви "произведения",но това е за "детската градина" и не ми се занимава с глупости.
Това трябва да е някаква шега.Пародия на рецепта.Моите уважения,не искам да съм груб,но това прилича на нещо друго,не и палачинка.Ако всички публикуват неуспешните си опити в кухнята,не ми се струва никак добре.
Това със сигурност е вкусен сладкиш,но не е и умен.Така нареченият"Умнен сладкиш" изглежда по друг начин-като на два пласта е ,единия изглежда като кекс,а другия е по -кремообразен.Умен е защото си се отделя сам при печенето!
Простете,но мъфините ви нямат добър вид.Може би сте отваряли фурната по време на печене,за да се вижда явно,че са спаднали.Що се отнася до сместа,тя е за един най-обикновен кекс в който така или иначе се слага ванилия.
Ами да,или съм такъв или ганаша от "млечен шоколад" е побелял .Колкото и да е млечен ,няма как да има този светъл цвят.Да не говорим,че чудно как след отрязване на парче от тортата,то взима че чудодейно потъмнява.Би трябвало да я кръстят "Магическата торта" .
Аз съм регистриран отскоро и вече се изумявам от такива безумия,които виждам тук и си позволявам да коментирам честно и без да се притеснявам от отсрещтната реакция първо защото не се сдържам и второ ,защото нямам все още публикувана рецепта и не ме е страх,че някой който не е могъл честно да си понесе критиката и да се засрами,ще вземе нарочно да ми бутне рейтинга ,както видях,че е направила Мими А. с рецепта на Ваня.Това е крайно глупаво(меко казано),може би точната дума е -подло.Би трябвало да е задължително който гласува да може и да се обоснове защо така е гласувал.Но това е друга тема....Все пак надявам се че добрите и честни кулинари тук са повече от фалшивите и човек свободно може да си изказва мнение,да понася критики и да се учи от тях и да споделя опита си с другите-все приятни неща,за които всъщност сме се събрали всички тук ,а не да си правим мръсно.
А на теб Мария(позволявам си на Ти ;) )аз също се възхищавам,защото виждам,че също отправяш точни коментари и негодуваш срещу абсурдите.Поздрав и от мен.
Тортата би останала суха понеже бисквитите не се казва да се напояват предварително,а и заляти само с шоколад и при това оскъдно количество,съвсем пък ще стане сухар...
Ние пък ще дадем 5 звезди за тези хубави ДОМАШНИ курабийки,които като гледам станаха жертва на отмъстителността на някои хора....Мале,не мога да повярвам.
Както се вижда,автора на рецептата не се интересува ,че е "разконспириран",важното е че се е сдобил с 13 точки,пък ние какво ще си пишем ,все тая.Наистина си личи,че са купешки бонбони и поне в чинийка да бяха снимани,а не на салфетката!
При печенето наистина ли кексовата смес се отделя?Виждам,че на снимката стои много красиво така на пластове,но винаги ли се получава или има опасност да се смеси всичко? Благодаря.
Моите коментари