Моите коментари

Krasi Vangelov коментира:
Виждам,че побързахте да бутнете рейтинга на рецептите ми от яд :) .Явно тук човек неможе да изкаже мнение,защото е пълно с леснообиждащи се комплексирани хора,които на секундата тръгват да отмъщават.Ами,успех!Щом ще играете по мръсен и нечестен начин,и другите хора ще го видят,освен ако не ги е страх да си кажат,понеже и на тях ще идете да им бутнете рейтинга на рецептите.Ако и аз съм като вас също може би сега трябва да ида да ви дам по една звезда на всичките ви "произведения",но това е за "детската градина" и не ми се занимава с глупости.
Krasi Vangelov коментира:
Това трябва да е някаква шега.Пародия на рецепта.Моите уважения,не искам да съм груб,но това прилича на нещо друго,не и палачинка.Ако всички публикуват неуспешните си опити в кухнята,не ми се струва никак добре.
Krasi Vangelov коментира:
Да разбира се.Който ги предпочита леко хрупкави може да намали времето за готвене.Благодаря за пояснението :)
Krasi Vangelov коментира:
Това със сигурност е вкусен сладкиш,но не е и умен.Така нареченият"Умнен сладкиш" изглежда по друг начин-като на два пласта е ,единия изглежда като кекс,а другия е по -кремообразен.Умен е защото си се отделя сам при печенето!
Krasi Vangelov коментира:
Колко хубаво,че някой така подробно е описал рецепта за козунак.Браво.
Krasi Vangelov коментира:
Добра и сполучлива рецепта.Благодаря
Krasi Vangelov коментира:
Простете,но мъфините ви нямат добър вид.Може би сте отваряли фурната по време на печене,за да се вижда явно,че са спаднали.Що се отнася до сместа,тя е за един най-обикновен кекс в който така или иначе се слага ванилия.
Krasi Vangelov коментира:
Ами да,или съм такъв или ганаша от "млечен шоколад" е побелял .Колкото и да е млечен ,няма как да има този светъл цвят.Да не говорим,че чудно как след отрязване на парче от тортата,то взима че чудодейно потъмнява.Би трябвало да я кръстят "Магическата торта" .
Krasi Vangelov коментира:
Аз далтонист ли съм или снимката с цялата торта е с Бяла глазура,а на отрязаното парче липсва такава и изглежда като купешка...?
Krasi Vangelov коментира:
Аз съм регистриран отскоро и вече се изумявам от такива безумия,които виждам тук и си позволявам да коментирам честно и без да се притеснявам от отсрещтната реакция първо защото не се сдържам и второ ,защото нямам все още публикувана рецепта и не ме е страх,че някой който не е могъл честно да си понесе критиката и да се засрами,ще вземе нарочно да ми бутне рейтинга ,както видях,че е направила Мими А. с рецепта на Ваня.Това е крайно глупаво(меко казано),може би точната дума е -подло.Би трябвало да е задължително който гласува да може и да се обоснове защо така е гласувал.Но това е друга тема....Все пак надявам се че добрите и честни кулинари тук са повече от фалшивите и човек свободно може да си изказва мнение,да понася критики и да се учи от тях и да споделя опита си с другите-все приятни неща,за които всъщност сме се събрали всички тук ,а не да си правим мръсно. А на теб Мария(позволявам си на Ти ;) )аз също се възхищавам,защото виждам,че също отправяш точни коментари и негодуваш срещу абсурдите.Поздрав и от мен.
Krasi Vangelov коментира:
Тортата би останала суха понеже бисквитите не се казва да се напояват предварително,а и заляти само с шоколад и при това оскъдно количество,съвсем пък ще стане сухар...
Krasi Vangelov коментира:
Ние пък ще дадем 5 звезди за тези хубави ДОМАШНИ курабийки,които като гледам станаха жертва на отмъстителността на някои хора....Мале,не мога да повярвам.
Krasi Vangelov коментира:
Ясно си личи,че бонбоните са купешки.
Krasi Vangelov коментира:
Както се вижда,автора на рецептата не се интересува ,че е "разконспириран",важното е че се е сдобил с 13 точки,пък ние какво ще си пишем ,все тая.Наистина си личи,че са купешки бонбони и поне в чинийка да бяха снимани,а не на салфетката!
Krasi Vangelov коментира:
Любимо ястие!
Krasi Vangelov коментира:
Страхотна идея.Изглежда лесно и много вкусно!
Krasi Vangelov коментира:
Интересно предложение :)
Krasi Vangelov коментира:
При печенето наистина ли кексовата смес се отделя?Виждам,че на снимката стои много красиво така на пластове,но винаги ли се получава или има опасност да се смеси всичко? Благодаря.